AZ ÉN NÉPEM MEG FOGJA VÉDENI MAGÁT A SÁTÁN SZÖRNYŰ DIKTATÚRÁJÁTÓL.
Karbonia 2021.12. 01. - 9.40
A népem megvédi magát a sátán szörnyű diktatúrájától.
Szűz Mária:
«Üdvözlégy királynő, irgalmasság anyja ... », hívjatok meg engem gyermekeim, várom, hogy visszatérjetek Fiamhoz, Jézushoz, várom, hogy láthassalak titeket.
Az északi fény most már elképesztő jelekkel jelenik meg Európában. A Napba felöltözött Asszony a szeretet isteni közbenjárásában kinyitja palástját, és üdvözölni fogja mindnyájan, azokat, akik hallgatták Jézus Szavát és élték.
Szeretett gyermekeim, eljött az idő, hogy Én, Ég és Föld Királynője, segítségetekre siessek: feloldok minden átkot, és megtöltöm Isten népét jósággal, és újra hívom, hogy megtérítsem mindazokat, akik elvesznek a sötétségben.
Gyertek gyermekeim, fussatok hozzám, én vagyok az, aki segít elakadni a lélegzetetek, karjaimon hordozlak titeket, és szeretetemmel töltök el benneteket, ... Felajánlom neked szeretett Fiamat, és arra kérlek, hogy szeresd őt teljes szívedből. Közeleg a karácsony!
Gyermekeim, az idő új dolgokra halad, egy Nagyság fog történni fentről!
Az Örök Szeretet Istene hamarosan megmutatja magát választott népének, és jobb kezükre helyezi őket, miközben kiűzi a kereskedőket a templomból.
Jézus végtelen Szeretetében még mindig könyörületes tekintetét emberei felé fordítja, a legkevésbé felé, és sürgősen visszahívja őket Önmagához.
Róma utcái hamarosan járhatatlanok lesznek, a vér szabadon fog folyni, az átkozott hierarcha elfut, de nem talál ki menekvést, mert Isten Keze megragadja.
A forradalom folyamatban van, népem megvédi magát a sátán szörnyű diktatúrájától. Vörös lesz az ég, és a keleti vulkán kitör minden lelkesedését Róma ellen.
A bizánci pátriárka olyan bocsánatkérést fog kérni a Vatikántól, amilyet még soha nem tettek meg.
Oroszország előkészíti a szekereit.
Kína már a határon van.
Rómát le fogják fejezni.
Készülj fel a háborúra.
Szeretett gyermekeim, készítsétek fel szíveteket, tisztítsátok meg magatokat, hajoljatok meg előtte, akit megfeszítettek, alázatosan kérjetek bocsánatot minden bűnötökért.
Sötétbe lép az óra, hirtelen minden lángra lobban a gyűlölettel, és a csata fellobban.
Szeretett gyermekeim, ó, ti, akik Jézust keresitek és hűséges szeretettel követitek, hirtelen új állapotban találjátok magatokat. Átalakulsz, új ruhára teszel szert, arcod sugárzik a Szeretet Istened fényével, erős és fiatal leszel, élettel teli abban, aki az Élet, és elmész, hogy teljesítsd a rád bízott Küldetést, hódítsd meg azok szívét, akik távol vannak, és hazatérsz.
Isten veletek van, gyermekeim, helyezzétek magatokat a folytatásába, tiszteletben tartva akaratát. Élvezni fogod az Egészét, részesülsz végtelen Szeretete csodáiból.
Fénybe köpönyegbe álcázzátok magatokat, gyermekeim,... intenzíven és szüntelenül imádkozz, könyörögj Jézus korai visszatéréséért.
Mutassátok meg magatokat méltónak az iránta érzett szeretetére, minden meg fog történni!
Ámen !
KARBONIA ÜZENETEK - A JÓ PÁSZTORDOMB
MINDEN PRÓFÉCIA TELJESÜL AZ ATYA ISTEN AKARATA SZERINT.
Carbonia 2021 02.12. - 16.05
A próféciák mind beteljesednek az Atya Isten akarata szerint.
"Kint hideg lesz, egy ember sem melegszik fel, ha nem kerül kórházba nálam. Én vagyok az Élő Nap, én vagyok a Végtelen Bölcsesség, én vagyok az Ige, amit hús teremtett.
Gyermekeim, közeleg a Karácsony, segítségem a gyermekeimnek lesz, azoknak, akik betartották a szabályaimat.
A legszentebb Mária, a Szentlélek Szűz menyasszonya, hamarosan veled lesz, és elkísér téged a gonosz elleni harc utolsó szakaszában. Ő lesz a támaszod.
A pápa közelgő menekülésében mindent látni fogsz, amit a Menny közölt veled.
A próféciák mind beteljesednek az Atya Isten akarata szerint. A bölcs ember megérti, nem lesz mitől félni, mert Mária a palástja alatt tartja.
A haragom szörnyű lesz azokon, akik nem hallgatnak rám, ... azokon, akik nem kerestek menedéket Bennem. Figyelmeztettelek titeket, ó emberek, közönyötök lesz a romotok, sokat kell majd szenvednetek.
A nagy éhínség miatt az ember többé nem tud megbirkózni a táplálékával, ... sírás és siránkozás lesz a Föld minden szegletében, a világ sötétségbe borul.
Elátkozott vihar van folyamatban, a sátán türelmetlen, pokoli nyomorúságában minél több lelket akar magához rángatni.
Ennek az emberiségnek a nagy része gúnyt űzött a fellebbezéseimből, és nem tud arról, hogy mi következik most.
A keleti szél erősen fog fújni!
Óvakodjatok férfiak, nyissátok ki jól a szemeteket, mert most látni fogjátok, amit soha nem akartatok látni. Sírás és fogcsikorgatás az utcákon, a bennem való hitetlenség fájdalmas sírása hangosan előjön a házakból.
Isten létezik, emberek,... sürgősen gondoskodj arról, hogy visszatérj Hozzám, megbánással kérj bocsánatot bűneidért.
Itt a fájdalom ideje néz szembe a világgal. Kegyetlenség, nyomor és kétségbeesés... ez sokak választása volt.
Kiáltsatok irgalmat hozzám, ó emberek ... az átalakításod sürgős, történjen meg most, mielőtt teljesen elsötétül az ég. Ámen ! "

KARBONIA ÜZENETEK - A JÓ PHERD'S HILL
AZ ÚJ KORSZAKOT KÉSZÜLÖK MEGMUTATNI NEKTEK, AZ ÚJ VILÁGOT, AMIT ISTEN GYERMEKEI SZÁMÁRA KÉSZÜLT.
Karbonia 2021 03.12.
Meg fogom mutatni nektek az új korszakot, az új világot, amely Isten gyermekei számára készült.
„Szeretett leányom, az Atya Isten szól hozzád, írj szeretett népemnek.
Várom az igenedet, karom erejével fogok beavatkozni, a pokolba hajítom az árulókat, és jót teszek a gyermekeimnek.
Tartsatok bűnbánatot, tartsátok tiszteletben Törvényeimet, Parancsolataimat, gyorsan térjetek vissza Hozzám, készen állok, haragom szörnyű lesz azokon, akik nem hallgattak rám.
Népem, itt az ideje az intenzív ima "megtérésének", ne legyetek bolondok, ez a világ az ő utolsó jeleneteinél tart, a sátán uralkodik, de az én beavatkozásom véget vet az átkozott gonoszságának.
Új Földet fogok építeni Rám szabva, az élet teljes szentségben lesz, ... örökzöld fű nő Kertemben, élő víz csobogó forrásai, az új ember boldog lesz, és élvezni fogja az én hatalmas Jómat.
Mindjárt megmutatom nektek az Új Korszakot, az Új Világot, amely Isten gyermekei számára készült, azoknak, akik hűséggel és szeretettel válaszoltak Teremtő Istenük hívására.
A pólusok mindjárt elmozdulnak, a Föld megrázkódik, koszos dolgok hullanak alá, nagy tisztulás lesz. A büntetés kész, a gonosz ember elbukik, az élet visszanyeri bennem az életerőt, ... Én vagyok .Ó emberek! … Én vagyok!!!
Készítsd fel szívedet, tedd magadba a Fényt, az Igazságot,… hagyd el azt, ami gonosz, hallgass a Hangomra, kövesd az utasításaimat, új élet vár rád örök szeretetben és örömben.
Gyorsan gyermekeim, gyorsan!
A Mennyország arra vár, hogy átölelje gyermekeit. Ámen"


CARBONIA ÜZENET A JÓ PÁSZTOR DOMBON
ELJÖTT A NAGY FÁJDALOM IDEJE.
Carbonia 2021.12.09 - 18:40
Eljöttek a nagy fájdalmak idei.
Szent Mária:
„Szeretett gyermekeim, mindannyian anyai oltalmam alatt vagytok, ... ez az év annak szent áldásával ér véget, Aki Van.
Dolgozz a Mennyek Királyságáért, térjetek meg gyermekeim.
... Ó te, aki még mindig nem akarod hallani a Mennyország Hangját,
... ó ti, akik még kételkedtek Teremtő Istenetek létezésében,
… Ó ti, akik még mindig e világ dolgait hajszoljátok anélkül, hogy rendet tennétek a lelketekben, nem engedve meg magatoknak az üdvösséget!
Szeretett gyermekeim, térjetek meg gyorsan, nincs több idő a világ dolgaira, készüljetek a Megváltótokkal való találkozásra, Jézus várja ennek az Emberiségnek a megtérését.
Gyermekeim, nyissátok ki szíveteket a Magasságos előtt, és hagyjátok magatokat Neki, eljöttek a nagy fájdalmak idői, ... azoknak, akik távol állnak a Szeretettől, sírás és fogcsikorgatás lesz.
Mutassátok meg magatokat a Fény gyermekei, kívánjátok Isten dolgait! Hagyjátok el a világot gyermekeim, a pusztítás közel van... Ismeretlen betegségek és éhínség jön. "Szenteld magad Mária Szeplőtelen Szívének” bízd rá magad, imádkozd a Szent Rózsafüzért, kérj bocsánatot bűneidért,… csak Krisztus Jézusban, az Úrban van az üdvösség.
Tellúrikus mozgások folyamatban,… vulkánok hamarosan kitörnek!
Imádkozz Teremtődhöz vagy az emberekhez, ne légy bolond, egyedül semmit sem tehetsz, a tudomány Isten nélkül semmi! Ne várd meg a föld megrázkódását, hogy megtérj, lehet, hogy már késő.
A legszentebb Mária magához hívja kicsinyeit,… jöjjetek Hozzám gyermekeim, jöjjetek palástom alá, én vagyok a legszentebb Szűz, Ő, aki elpusztítja az Ős Kígyót.
Előre kicsikéim, Égi Édesanyátok vár titeket,…akkor vörösbe borul az ég és nagy pusztítás lesz.
Szeretlek. Megáldalak. "