Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Hamispróféta a volt a Pachamama-park tanácsadója

2021. december 10. 17:51 - Andre Lowoa

Az argentin Santiago del Estero október 20-án felavatta a vallásközi Parque del Encuentrót (A találkozás parkja).

A parkban a katolicizmust, a protestantizmust, az iszlámot, a buddhizmust és a judaizmust képviselő épületek találhatók. Az építményt egy ötoldalú "Az emberi testvériség obeliszkje" koronázza meg. Az Urgente24.com szerint Ferenc pápa tanácsadóként vett részt a projektben.

A Telam.com.ar szerint a Pachamama-t egy amfiteátrummal ismerik el, amely "a dél-amerikai Pachamama-kultuszt" képviseli, és "kőteraszokból épült, a Földanya termékenységének kifejeződése".

Az avatás alkalmából Ferenc pápa azt írta, hogy a projekt híre "boldoggá tette", mert "a sok nézeteltérés közepette egy közösség ilyet tesz, ami bátorságot és mindenekelőtt a közösség iránti elkötelezettséget fejezi ki".

Hozzátette, hogy az emberiség "valamilyen szinten" ennek a "harmadik világháborúnak a közepén van", miközben a park békét és harmóniát teremt.

https://gloria.tv/post/An1K8jcsMR2g26JkBs4uHjyFB

komment
süti beállítások módosítása