Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

2021. augusztus 7. MONDD NEKEM, HOGY REMÉLSZ BENNEM

2021. augusztus 07. 07:26 - Andre Lowoa

MONDD NEKEM, HOGY REMÉLSZ BENNEM

 

1991. február 4.

Leányom, fogadd békémet!

Könyörülj rajtam, Uram! Kereslek, de nem talállak. Szólítalak, de mintha nem hallanám hangodat. Nem tudom, merre járok. Üldözõim vadásznak rám. Ha erõd meg nem véd, bizonyosan eltipornak.
Bárcsak galambszárnyam lenne, és Hozzád repülhetnék, Uram!
Mennyire szeretlek, Uram!

Béke leányom! Jöjj! Azt akarom, hogy fontosabb dolgokkal törõdj! Folytonosan segítelek, hogy az ima magasabb szintjére juss. Én mindig melletted vagyok. Légy erõs! Szenvedélyesen szeretlek, és szeretetem megmarad.
Drága lélek, légy türelmes! Mindent felfedek a maga idején, igen, mindennek megvan a maga ideje. Szentlelkem leszállt rád, hogy megpihenjen benned, ezért ne aggódj semmiért!
E világ fejedelmének 1 nagy a hatalma, és azért kapta, hogy beigazolódjon az Írás. Azért mondom neked ezt, hogy megértsd… Soha ne kételkedj jelenlétemben! Veled vagyok, hogy a tökéletesség útján vezesselek, de senki sem éri el a tökéletességet, Vassulám, csak keresztem által.
Értsd meg, hogy az önmegtagadás visz a tökéletesség útjára! Engem megdicsõítesz, te pedig megtisztulsz. Tudom, hogy milyen vonakodva és nehezen fogadja el lelked e rendkívüli utat, amelyet neked adok. Ez is egyik oka annak, hogy téged választottalak. Arra vágytam, hogy egyszerû és gyenge eszköz, egy semmi legyen a kezemben, hogy megszégyenítsem a bölcseket és a tanultakat. Olyan lelket akartam, akinek nincs semmi tudása.
Én választottalak téged, és nem te választottál engem. Szent Istened vagyok! Azért jöttem, hogy sátrat készítsek benned. Úgy leptelek meg hirtelen mint lágy szellõ, mint szél, amelyrõl senki sem tudja honnan fú. Támaszkodj rám most! Vezetni fogom lépteidet. Sohasem hagylak el. Az én világosságomban élsz, megörökölted szeretetemet, lélek. Ezért:
Remélj leányom, mondd nekem, hogy bennem van reményed!

Jahve Uram, Benned van reményem.

Higgy leányom! Mondd nekem, hogy mindenek felett hiszel bennem, és mondom neked, hogy lelked elnyeri jutalmát. Higgyél bennem! Azzal magasztalj engem, hogy felajánlod nekem hitedet.

Jahve Uram, hiszek Benned, és hiszek ígéretedben. Bízom Benned.

Szeress leányom! Mondd nekem, hogy teljes szívedbõl, teljes lelkedbõl és teljes elmédbõl szeretsz engem. Mutasd meg nekem, hogy szereteted tiszta. Kedves, mutasd meg nekem, hogy úgy szereted felebarátodat, mint magadat.

Taníts meg engem Jahve Uram, hogyan szeresselek Téged, és hogyan szeressem felebarátomat úgy, mint magamat!

ÉN VAGYOK. Tanítvány?

Igen Uram?

Higgy bennem, szeress, és juss el a tökéletességre!
Nem vagy egyedül! Még alvás 2 közben is melletted vagyok. Tudd, hogy a menny örvendez, mert szenvedéseid 3 árán megmentettem egy lelket. Irántam való szereteted által felmelegítettem egy szívet. Ne félj Vassula leányom! Fogadd békémet, és tisztelj azáltal, hogy hûséges maradsz hozzám! Vess meg mindent, ami nem szent! Szomjazz mindenre, ami én vagyok! Megmunkáltam talajodat, hogy jó termésed legyen, és kitartásod által 4 én munkálkodtam és küszködtem benned.
Én emeltem magamhoz lelkedet. Mondom neked, nagy az én irgalmam! Bárcsak tudnád, és teljesen felismernéd, hogy mit kínáltam fel neked! Olyan vagyok hozzád, mint az anya. Úgy óvlak, mint egy igen gondos anya a gyermekét. ÉN VAGYOK. Az elmúlt években felfedtem elõtted Arcomat.

Igen Uram, felfedted.

Én, a Világosság, eljöttem hozzád, és világosságot gyújtottam sötétségedben. Boldog vagy, hogy velem voltál ezekben az években?

Igen Uram, olyan boldog vagyok, mintha a Paradicsomban lennék.

Várj, és meglátod, hogy milyen boldog leszel a Paradicsomban! Imádkoztam érted az Atyához, hogy nézze el igen nagy gyengeségedet, Vassulám, és hogy tartsa meg erõdet azáltal, hogy saját erejét adja neked. Megmondtam, hogy végül meg fogsz dicsõíteni engem. Imádkozz gyermekem, hogy legyen béke ezen a világon! Szeress engem, légy áldott!


1 a Sátánnak
2 lelki alvásod
3 fizikai fájdalmam volt hátamban, és lelkileg is szenvedtem
4 ezt se tulajdonítsd magadnak!



1991. február 4.

 

A TI UTATOK A KERESZTÚT, MI A GOLGOTA MAGASLATÁRA VEZET

 

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

 

Köszöntelek testvérem az Atya, a Fiú és a Szentlélek szent nevében, a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből.

Imádkozzunk testvérem! Áldassék és dicsőítessék a mindenható Atya Isten, a megváltó Fiú Isten és a Szentlélek Úr Isten, mindig és mindörökké. Ámen.

 

Szent irgalmad legyen rajtunk, és szerető szíved könyörüljön meg rajtunk, kik itt a földön feléd kiáltunk. Vedd el rólunk haragod megérdemelt büntetését, a te végtelen szereteted által mérd haragod nagyságát ránk érdemtelenekre, és atyai szíved legyen védelmünk és menedékünk a nehéz napokban. Ne hagyj árván bennünket, kik feléd sóhajtunk, kik Szent Fiad keresztje alatt állnak és irgalomért kiáltanak feléd. Szent Fiad keresztáldozatához kapcsolják életüket, hogy értelmet nyerjen a földi életük. De ne büntesd őket mindazokkal, kik szent nevedet csak káromlás formájában ejtik ki, rette­netes szájukon, hanem lásd meg nagy akarásukat, mi feléd tör a szabad akaratukon keresztül. Ne taszítsd el magadtól Atyám őket, hisz szent Fiad mondotta:

 

“Ki hozzám jön, senkit sem taszítok el magamtól.”

 

Emlékezz rá ó Atyám, mert te is mondottad, mert a te Szent Fiad többször hangsúlyozta:

 

“Nem magamtól beszélek, azt mondom, mit Atyámtól hallottam.” - mert mint szent Fiad kinyilatkoztatta:

“Én és az Atya egy vagyunk, mert én őbenne és ő énbennem lakozik.”

 

Emlékezz ó, Uram szavaidra, mint ahogy megemlékeztél a szövetségről, mit Ábrahám­mal kötöttél és elküldted a megváltó Jézus Krisztust, hogy bűneinktől megváltva felkínálja az isten-gyermekség méltóságát, mit ember elérhet, csak a te szent Fiad, Jézus Krisztus keresztáldozatához kapcsolódva. Mert az ember egymagában semmi és senki. Csak ha szabad akarata által neked adja lelkét, te csodát teszel benne. Ezekre tekints ó Atyám, kik szent Fiad, szent sebeibe rejtezkedve kiáltanak feléd a megváltói szeretet által, hol a Fiú elviszi őket az Atyához és bemutatja őket, kiket megőrzött végtelen szeretete által a te számodra. Ó, Atyám! Hallgasd meg könyörgésünket, kik a világért könyörgünk Hozzád és Szent Fiad által könyörögnek ezért a nemzedékért!

 

Könyörülj a világon és irgalmazz és kegyelmezz a tieidnek! Uram, Jézus Krisztus kiömlött szent véreddel mosd meg lelkeiket, és könyörüljön meg szíved ezen a Földön. Tisztítsd meg Uram a salaktól Szent Mihály arkangyal által. Taszítsd vissza a sátánt és gyermekeit a poklok fenekére, hogy uralma megszűnjön ezen a bűnös Földön.

 

Adj Uram új Földet, ahol Szent Fiad lesz a Király és a szeplőtelenül fogantatott szent Szűz a Királynő, hogy csak neked éljünk és csak neked szolgáljunk Örök Atya. Ámen.

Testvérem! Munkálkodjatok és ne lankadjon erőtök és hitetek! Legyetek apostolok. Ne féljen a ti szívetek semmitől. Mert még hajatok szála sem görbülhet meg Atyátok tudta nélkül és ha Atyátok megpróbáltatásokat küld is rátok, az mind az ő akaratával és tudtával történik, mert nincs az a rossz és nincs az a baj, amiből ő ki nem vehet benne­teket. Mert erőtökön felül nem enged kísérteni, mert ami fölötte van, azt az ő végtelen szeretete leveszi a vállaitokról. Mert csak az bukik el, aki nem használja fel erejét száz százalékosan, mert az üdvösség is áldozatot követel. Mert a megváltás sem történt áldozat nélkül- de milyen áldozat árán! - mert Uratok Istenetek; Jézus Krisztus isteni hatalmánál fogva más formáját is választhatta volna a megváltásnak. Az, hogy ő ezt az utat választotta, azért tette először is, hogy fogható bizonyságát adja végtelen szeretetének, másodszor pedig példát adott nektek, hogy az ő útján csak áldozattal, alázattal, szeretettel és hittel lehet járni, hogy megérkezzünk hozzá, az egyedül üdvözítő Istenhez.

Ezért testvérem tanuljatok meg kereszttel járni, a ti utatokon. Legyen a ti utatok is keresztút, mi a Golgota magaslatára vezet, hol Krisztus, az Isten Báránya, egyesül övéivel, hol a jó Pásztor bőséges legelőre viszi az ő megtépett, megfáradt nyáját és az Atya letöröl szemünkről minden könnyet. Ámen.

 

Testvérem, gondolatban járjátok végig a ti Uratok keresztútját naponta és erőt kaptok minden nap, hogy ti is úgy tudjátok végigvinni kereszteteket, ahogyan a megváltó Jézus Krisztus.

Vegyétek magatokat semmibe, alázkodjatok meg, csak a cél lebegjen szemetek előtt és megmentitek a világot! Ámen.

 

Most búcsúzom és azt mondom, áldjon meg a mindenható Örök Atya, ki a rejtekben is lát, ki hajad szálát is számontartja. Üdvözítsen a megváltó Jézus Krisztus. Világosítson meg a lelket betöltő Szentlélek Úr Isten és vezessen a te keresztutadon Jézusodhoz, Istenedhez. Ámen.

 

Én pedig Isten alázatos szolgája, imádkozom érted és veled. Ármin.



komment
süti beállítások módosítása