Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

A gyilkosság jobb, mint a gyógyítás? A Vatikán ismeretlen okokból kifolyólag újabb közösségnek vet véget

2021. július 01. 16:29 - Andre Lowoa

A Vatikán feloszlatta a Movimento Apostolico közösséget, ami a hívek karizmatikus jellegű magánegyesülete volt, amely 1979-ben indult az olasz Catanzaróban.

A VaticanNews.va beszámolója szerint a június 14-i rendeletet Ladaria, Stella és Farrel bíborosok, a Hit, a Klérus és a Laikusok dikasztériumai prefektusai írták alá. A csoport apostoli vizitációt szenvedett el, mely 2020 októberétől 2021 áprilisáig tartott.

Az egyesület vagyonát és pénzét jótékonysági szervezeteknek kell átadni. A Movimento alapítója, Maria Marino, azt állította, hogy jelenései vannak. A rendelet szerint ezek a jelenések "nem természetfeletti eredetűek" voltak.

II. János Pál 1987-ben és 2001-ben fogadta a mozgalmat. A mozgalom az egyszerű hívek körében volt aktív, és főként a helyi plébániákon szervezett katekézist. 2004-ben egy női világi intézet született belőle. Jelen volt Svájcban, Ecuadorban és különböző afrikai országokban is.

https://gloria.tv/post/Z9vYooGKefpG3R9tR24wU79QJ
komment
süti beállítások módosítása