Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Sükösdi Jelenések.

2021. június 04. 07:37 - Andre Lowoa

Kedves Testvérünk!

Isten hozott a sükösdi Jézus-jelenések és a Sükösdi Szeretetközösség honlapján!

Ezen a honlapon a Sükösdi Jézus-jelenésekkel, azok helyszíneivel, Jézus Krisztus Urunk kéréseivel, tanításaival, a sükösdi Golgotákkal, valamint a sükösdi engesztelő mozgalommal ismerkedhetsz meg.

Mint minden hiteles magánkinyilatkoztatás, így Jézus Krisztus Urunk sükösdi működése is a Szentháromság szeretet-megnyilvánulása, kegyelmi ajándéka az Egyház megsegítése, építése céljából.
A Feltámadott jelképszobra

A Feltámadott jelképszobra

A sükösdi Jézus-jelenések 1993. április 25-én kezdődtek. Ekkor Takács Zoltánné Rogács Mária, a 37 éves, két gyermekes sükösdi családanya Jézus Krisztus Urunk kiválasztottja lett. Ezen a napon került Mária első alkalommal kiválasztotti kegyelmi állapotba. Mária ebben az állapotában hangot hallott. Ettől kezdve a vissza-visszatérő hang egy hónapon át a szeretet és a béke szükségességéről, valamint a Földön élő emberiség között túlszaporodott haragról, gyűlöletről, békétlenségről, irigységről beszélt neki, és arra kérte, hogy amit Tőle hall, azt adja tovább testvéreinek. Ebben az egy hónapban „Mária, kiválasztott szolga”1 körül kialakult egy közösség magja. Egy hónap múlva megjelent Mária előtt a hang „tulajdonosa”, és Jézus Krisztus Uraként mutatkozott be.

Ettől kezdve Jézus Krisztus Urunk nagyon sűrűn, akár heti több alkalommal is megjelent Takács Zoltánné Rogács Máriának, aki megkapta Tőle a nyelveken szólásnak, a nyelvek megértésének és a gyógyító karizmának az ajándékát is. A Szentlélek ajándékai sokakat meggyőztek arról, hogy Sükösdön a Takács család portáján valóságos Jézus-jelenések történnek. Viszonylag gyorsan kialakult egy rendszeresen összegyűlő közösség, melyet Jézus Krisztus Urunk Szeretetközösségnek nevezett el.

Jézus Krisztus Urunk az első naptól kezdve tanításokat adott. Ezek a tanítások az Ő evangéliumi tanításainak „felújításai”, a mai korszak emberének szóló újramagyarázásai, melyekkel példát ad a II. János Pál pápa által meghirdetett újraevangelizáláshoz. Az első években az Úr Jézus tanításokat adott az örömről, a boldogságról, a békéről, a gyermeknevelésről, a pénzhajhászásról, a küldetés nehézségeiről és a kereszthordozásról, az adakozásról és a rágalmazásról; a léleknek a test halála utáni útjáról; a szentgyónásról, a méltó szentáldozásról; a közbenjárásról; a szentatyáról; hamvazószerdáról és a nagyböjti időszakban illő viselkedésről; az imádságról, és mindenek előtt a szeretetről, valamint a megbocsátásról. Az első évben Mária képeket is kapott a jövőből.

A tanítások a következő években is folytatódtak. 1994 nagyböjtjének kezdetén új szakasz kezdődött a sükösdi jelenések történetében. Ekkor Jézus Urunk hat héten át minden pénteken ízelítőt adott Mária szolgájának az Ő golgotai szenvedéseiből. Nagyhét keddjén pedig Jézus Krisztus Urunk felkérte Máriát arra, hogy vállalja el az Ő golgotai szenvedései egy „parányi” részének átélését minden hónap első péntekén és nagyböjtben minden pénteken — az ifjúság megtéréséért. Mária nagycsütörtökön vállalta el a Golgotai szenvedéseket. Azóta tartanak a sükösdi Golgoták.

A következő évben Mária fokozott szenvedést vállalt a papok megtéréséért, majd 1999-ben még nehezebb golgotai szenvedést az egész emberiségért.

Az évek során Mária golgotai szenvedései fokozatosan nehezedtek. 2005 szeptemberében Jeruzsálemben a Getszemáni-templomban (Minden népek temploma) Mária — látva a Szentföld áldatlan nemzetiségi és vallási megosztottságát — önként ajánlotta fel Jézus Krisztusnak, hogy bármennyi szenvedést elvállal azon kívül, amire meghívást kapott. Ezután Mária golgotai szenvedései még sokkal nehezebbek lettek.

1996 januárjától Jézus Krisztus Urunk az addig nagyon sűrű nyilvános jelenéseit és üzeneteit ritkította és rendszeressé tette. Ettől kezdve a nyilvános jelenések és tanítások (ún. üzenetek) Mária golgotai szenvedéseihez igazodtak, vagyis minden hónap első péntekén, illetve nagyböjtben minden pénteken mindenki által láthatók és hallhatók. Jézus Krisztus Urunk a tanítások témáját rendszeresen az illető hónap vasárnapjain, a Római Katolikus Egyház szentmiséin felolvasandó evangéliumi részletekből választja ki. Így a sükösdi tanítások mintául szolgálnak a keresztény papság számára az Evangéliumok magyarázatához, a szentbeszédekhez és az újraevangelizáláshoz.

Mária beszédeit, a Golgoták eseményeit és Jézus Urunk tanításait (üzeneteket) a kezdetektől videóra veszik, a Golgotákat 2002-től, a tanításokat és Mária beszédeit pedig 2003-tól diktafonra is rögzítjük. 1996 januárjától Jézus Krisztus Urunk tanításait videóról legépelték és a Sükösdi Nagyboldogasszony Alapítvány „Golgota” c. kiadványában megjelentették. 2003-tól a tanításokat szalagos diktafonról, 2004-től pedig digitális diktafonról írjuk le, és ezek a leírások jelentek meg a „Golgota” c. kiadványban. Jézus Krisztus Urunk első pénteki tanításai, kérései (üzenetei) minden hónap 13-án jelennek meg a „Golgota” c. kiadványban, a nagyböjti 6 tanítás — mely rendszeresen egy összefüggő sorozatot képez — pedig egyetlen „Golgota” c. kiadványban jelentek meg a feltámadási tanítással együtt. 2014. januárjától a Golgota c. kiadvány a régi formájában már nem jelenik meg, így Jézus Krisztus Urunk tanításai ezen a honlapon olvashatók.

Jézus Krisztus Urunk sükösdi tanításainak fontos részét képezik a Magyar Szent Koronáról, a magyarság küldetéséről, a Szentkorona-eszméről, Szent István királyunk Intelmeiről, és nem utolsó sorban Szűz Máriáról, az Égi Édesanyáról és Magyarország Királynőjéről szóló tanítássorozat, melynek egyik következménye az volt, hogy Jézus Krisztus Urunk kérése alapján, II. János Pál pápa engedélyével és intelmével, az egyházjog és a Szent István-i államjog szerint érvényesen 2000. augusztus 15-én Szűz Máriát a Mátyás-templomban Kada Lajos érsek, pápai legátus Örökös Magyar Királynővé koronázta. Fontos kiemelni, hogy Jézus Krisztusnak a magyarság küldetésére és a Regnum Marianumra, valamint a Magyar Szent Koronára vonatkozó tanításai éppúgy szentírási megalapozottságúak, mint bármely más sükösdi tanítása.

A sükösdi jelenések fontos és rendszeres eseménye minden évben április 25-én, az első jelenés (1993. április 25.) évfordulóján tartott ünnepi megemlékezés. Ezen alkalmakkor Jézus Krisztus Urunk új tanítás keretében összefoglalja az addigi évek tanításait, eseményeit.

A sükösdi jelenség kiemelkedő eleme a Szentlélek egy másik adománya is. Jézus Krisztus Urunk — a Szentlélek által — már a kezdetektől a Közösség egyes tagjainak kegyelmi ajándékként imákat és énekeket adott. Ezekből egy csokorra való megjelent 1995-ben a „Magyar énekek éneke” c. könyvben, majd a 2002-ig kapott imák és énekek a „Sükösdi énekek éneke 1993—2002” c. kötetben 2005-ben.

1997 és 2000 között a sükösdi Takács család udvarán felépült az engesztelő kápolna, melyet Jézus Krisztus Urunk a Szeretet Házának nevez. Azóta az engesztelésekre és a szentmise-bemutatásokra itt kerül sor. A kápolna felépítése után elkészült a Kálvária és a Lourdes-i barlang is.

Szólni kell még a sükösdi engesztelő mozgalomról is. Jézus Urunk kérésére Sükösd kiemelt helyszíne lett a magyar engesztelő mozgalomnak is. Jézus Krisztus Urunk kérésére engesztelés folyt itt minden keddi, csütörtöki és pénteki napon este 8 órától 10 óráig, valamint Szűz Mária fatimai jelenéseinek emlékére minden hónap 13. napján reggel 10 órától. A 13-i engeszteléseken rendszerint szentmise is van. 2013 nagyböjtjétől kezdve a heti engeszteléseket minden kedden és csütörtökön tartják. Az engeszteléseken a kezdetektől fogva rendszeresen részt vesznek a Sükösdi Szeretetközösség tagjai, és különösen sok zarándoktestvér érkezik a 13-ai engesztelésekre és szentmise-bemutatásokra.

Terveink szerint ezen a honlapon folyamatosan közzé tesszük majd Jézus Krisztus Urunk újabb és újabb tanításait, valamint fokozatosan feltöltjük a korábbiakat is. Ezen kívül feltüntetjük programjainkat is.

http://www.sukosdiszeretetkozosseg.hu/jezus-krisztus-urunk-tanitasai/


Sükösdi Szeretetközösség Magyarország  jav

A Golgoták programja

A Golgoták időpontja: minden hónap első péntekén és nagyböjtben minden pénteken.

A Golgoták programja:

15 órától: engesztelés

18 órától: szentségimádás litániával, majd szentmise

kb. 19:30 órától: Mária beszéde a jelen lévő zarándokokhoz, majd a Szűzanya köszöntése imával

kb. 20:30 órától: Golgota

kb. 24 órától: tanúságtételek

kb. 0:30 órától Jézus Krisztus Urunk tanítása

kb. 1:30 órától éjszakai szentmise

 

A Nagypéntek programja

15 órától Golgota

kb. 19 órakor csonkamise

 

Nagyszombat és Húsvét vasárnap

feltámadási programja

Nagyszombaton: kb. 21:30 órától tűzszentelés és feltámadási szertartás

kb.23 órától virrasztás engeszteléssel

Húsvét vasárnap hajnalban: kb. 04. órától Jézus Krisztus Urunk feltámadásának ünnepe és feltámadási tanítása

Kb. 05:30-tól hajnali feltámadási ünnepi szentmise

 

Az Évforduló ünnepének programja

minden évben április 25-én

kb. 16 órakor ünnepi szentmise és körmenet

17.25 órától Jézus Krisztus Urunk évfordulós megemlékezése és tanítása

 

Az engesztelések programja

Heti engesztelések:                kedd és csütörtök.

Kezdés:                                  20 órától.

Fatimai engesztelések:           minden hónap 13-án.

Kezdés:                                  délelőtt 10 órától.

 

Az engesztelések és a Golgoták helyszíne:

Sükösd (az 51-es számú főút mentén Kalocsa és Baja között), Dózsa György út. 293.

 

Zarándokbusz:

Tájékoztatjuk a testvéreket, hogy minden hónap első péntekjén és Nagypénteken külön zarándokbusz indul Budapestről Sükösdre. Az autóbusz minden alkalommal déli 12:00 órakor indul az üllői úti stadion (Fradi-pálya) üllői úti oldala mellől. Ugyanez az autóbusz az éjszakai szentmise után, hajnai 02:30-kor indul vissza Budapestre.

 

http://www.sukosdiszeretetkozosseg.hu/programjaink-2/

komment
süti beállítások módosítása