Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

2021. május 22. Mondd meg népemnek, emlékeztesd őket ...

2021. május 22. 07:22 - Andre Lowoa

............

2011. május 5.
Mondd el népemnek és emlékeztesd őket arra, hogy a szeretet sok bűnt eltakar; bizonyuljon igaznak egymás iránti szeretetetek...
Engedjétek meg, hogy felfrissítsem emlékezeteteket: áldást jelent számotokra, ha zaklatnak és üldöznek Miattam, mert ez azt bizonyítja, hogy Én, az Isten rajtatok pihenek... Ha csak az lenne a dolgotok, hogy az emberek kedvében járjatok , akkor nem hívtalak volna meg benneteket; ha csak a saját érdekeitekért és dicsőségetekért dolgoznátok keményen, és nem az Enyémért, akkor már elfordítottam volna rólatok Tekintetem.
Tárjátok ki a szíveteket és fogadjatok be Engem. Legyetek egységben, segítsétek egymást, és igyekezzetek megvigasztalni népemet ezekben az időkben. A felebaráti szeretet legyen a legfontosabb számotokra.
Ne feledjétek el mindenütt hirdetni Üzenetemet, mert a hullaszag [ a lelki halál ] elérte a mennyet, és e nemzedékre váró büntetés fogja sújtani a Földet hitetlensége és hitehagyása miatt. Követeim, akiket hozzátok küldök, nem találnak meghallgatásra, Lelkemet pedig káromolják. Sokan vakmerően ejtenek sebet Egyházamon, megkövezve prófétáimat ; sokan hanyatlanak, és most látható jeleket kapnak hitehagyásuk és bűneik mértéke és súlya szerint.
Nehézségek és gyötrelmek várnak erre a hitetlen nemzedékre. Ezeket a jeleket már azért kapják, mert nem voltak hajlandóak kiengesztelődni Velem.
Sokatokat tettem megigazulttá Atyám előtt, ugyanakkor elvárom a szeretet viszonzását, a hűség viszonzását. Felfedtem előttetek, hogyan munkálkodom, és mit keresek. Hallottátok Egység-Üzenetemet, és hittetek benne. Megmutattam nektek hívásom célját. Igent mondtatok azáltal, hogy nagy tiszteletet nyújtottatok Nekem. Megtagadhatja-e az ember, amiben hisz? Tartsátok elevenen szívetekben a tanítást, amit kezdetben kaptatok, és ne adjátok el az Én Véremet. Az Én Békémet adom nektek, és azt mondom: ne féljetek, mert Én veletek Vagyok; viseljétek Nevemet, 1 és tiszteljetek Engem. ic

1 Megértettem, hogy „Jézus nevét viselni” annyit tes z, mint az Ő Keresztjét viselni. De Jézus egyszer azt is mondta, hogy az Ő Keresztje nemcsak szenvedést jelent, hanem örömöt is.

komment
süti beállítások módosítása