Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

„Vére rajtunk és fiainkon!” (Mt 27, 25)

2021. május 06. 16:06 - Andre Lowoa

 

Ezek az utolsó alkalmak, amikor még beszélek hozzátok. Az idő rövid. Hamarosan kitör az üldözés, és az atomháború, amit csak nagyon kevesen fognak túlélni.

A világban zajló természeti katasztrófák mind előjelei annak, hogy haragom ítélete sújtja ezt a világot bűneiért, amelyek súlyosabbak, mint Szodoma és Gomora, vagy Babilon idejében. Ez a világ elpusztul, mert saját magát ítéli arra, és mindent elkövet, hogy megsemmisüljön. Egy háborúban soha senki sem lehet győztes. Itt csak vesztesekről lehet beszélni. De a legnagyobb baj az, amikor a lélek elkárhozik, és soha többé nem tud megtérni, örökre elvesztette az élet Forrását, az Istent, Aki megteremtette. Ezért imádkozzatok, hogy az emberek, akik nemsokára tömegével meg fognak halni, még életük utolsó pillanatában, amikor megjelenek előttük dicsőséges fényemben, és megkérdezem tőlük, hogy elfogadnak-e Engem Megváltójuknak, Mellettem döntsenek. Ezt az utolsó esélyt szinte mindenkinek megadom, kivéve azokat, akik már életük során többször is megkapták Tőlem, de mindig elutasítottak. Ők azok, akik a Szentlelket káromolják, vagyis a megismert igazság ellen tusakodnak, vagyis örök vétek terheli őket. De mindazok a lelkek, akik keveset kaptak, kevésről adnak számot, ezért még megadom nekik az utolsó esélyt, hogy dönthessenek Mellettem, ha úgy akarják.

 

Gyermekeim! Most egy hatalmas világégés előtt álltok. Itt hagytok mindent, még a testeteket is. Csak a cselekedeteiteket hozzátok magatokkal, ezért újra mondom: fogadjátok el az áldozatokat a lelkek megmentéséért, és imádkozzatok magatokért és mindenkiért.

 

Szentírási megerősítések: Lk 1, 45: „Boldog, aki hitt annak beteljesedésében, amit az Úr mondott neki.”




Kérlek testvéreim, nagyon figyelmesen olvassátok végig, legalább annyiszor ahányadik hónapban születettek, s akkor nem követitek el azt a hibát, amit én elég sokszor figyelmetlenségem miatt elszoktam követni: Ha találkozunk személyesen, elmondom a helyettesítés rendjét:
http://lowoa.csapata.hu/cikkek/assisi-szent-ferenc-jovendolese-amely-most-teljesedik-be-69357/



A társadalom egészének mostani pucérra vetkőztetése borzalmas képet tár fel! Nemcsak a vezetőkről derül ki, hogy a Sátán készséges eszközei, hanem a vezetettekről is egyenként, hogy hova tartoznak, kit követnek: egyáltalán, hogy emberek-e még egyáltalán! A társadalom minden tagja elé emelt tükör megmutatta, hogy nem csak az intézkedők, akik vak engedelmességgel, és valószínűleg rejtett szadizmussal rombolják le saját országukat, hanem a vezetettek felelőssége is ugyanakkora, ha nem nagyobb, mint az uraiké! Azáltal, hogy az emberek túlnyomó többsége minden eszeveszett és jogtalan intézkedést szó nélkül eltűr és végrehajt, AKTÍV RÉSZESÉVÉ vált saját maga és a világ tönkretevésének! És ezzel magukra vállalták a világ és Isten előtt a bűnrészességüket! Úgy viselkedtek, mint a zsidó nép, amikor a főpapok felbuzdítására „Feszítsd meg!”-et kiáltott. De kétezer évvel ezelőtt ezt a kiáltást egy másik is követte, és ez a másik most is érvényessé vált azzal, hogy az emberek magukkal együtt a jövőt és saját gyermekeiket is elárulták: „Vére rajtunk és fiainkon!” (Mt 27,25). Ezért Isten rajtunk sem könyörül meg, ahogy az áruló zsidókon sem könyörült. És megengedi, hogy mindaz a romlás, aminek nagyobbik része csak most következik, megtörténjen.

Pedig még most, röviddel a vég előtt is megadta Isten a lehetőséget, hogy az emberek végre magukba szálljanak, használják józan eszüket és ellenálljanak. Ennek egyik jele volt, hogy – a szervezők terve szerint-e vagy sem, nem tudni – a mostani koronavírus az egyik legártalmatlanabb influenza vírusnak bizonyult (különösen a halálozási arányt tekintve). Tehát az a tény, hogy az embereknek nem egy valós veszéllyel kellett szembenézniük, hanem egy sima hazugságnak dőltek be, melynek leleplezéséhez minden eszköz a rendelkezésükre állt/áll, teszi bűnüket igazán megbocsáthatatlanná, és ennek megfelelően büntetésüket rettenetessé!
A második lehetőséget az ellenállásra az adta az embereknek, hogy a szervezők mindent fokozatosan vetettek be, miközben azonban a baj enyhülésével párhuzamosan egyre szigorúbb és értelmetlenebb intézkedéseket hoztak. Ez a fokozatosság tesztként szolgált arra, hogy felmérhessék, mikor meddig mehetnek el. S mikor látták, hogy az emberek önként és dalolva hagyják magukat láncba verni, elkezdték őket hozzászoktatni a nemsokára következő további, egyre durvább lépésekhez: a kötelező oltáshoz és kötelező tetováláshoz, majd az évente visszatérő és hónapokig tartó újabb karanténokhoz. A legfurcsább, illetve legjellemzőbb ebben az, hogy azok zárják be magukat a legkészségesebben, akik korábban a „legmozgékonyabbak” voltak, akik minden szabadidejüket utazással, programokkal, wellness-szállókban és fesztiválokon töltötték. És akik az 1968-as kultúrforradalom legtevékenyebb résztvevői voltak!
[E témával kapcsolatban lásd "Juliánus barát" 2020. április 5-i cikkét az eucharisztikuskongresszus.hu blogon – címe: „Az örök földi élet nem alapvető emberi jog – avagy a legvidámabb barakk” –, vagy ebből egy részletet a honlap cikksorozatának azonos című fejezetéből.]
Mindezek után megállapítható, hogy mostani kilátástalan helyzetünk végső soron a tömegeknek köszönhető, hiszen ha ők határozottan ellenálltak volna, akkor mindez nem következhetett volna be. Ráadásul a rombolás során az eljövendő „szép új világ” létrehozói mind saját érdeküket tartották szem előtt, tehát valamiért váltak gazemberré (ami ugyan nem enyhíti bűnüket, de legalább megmagyarázza), míg a tömegek a semmiért egyeztek bele abba, hogy féregként bánjanak velük: velük együtt minden ember szellemi, lelki, anyagi nyomorba és teljes alávetettségbe jusson.

Magáról a tervről is, ami a világot ide vezette, napról napra világosabban kiderül, hogy mennyire zseniális; ilyesmit csak a Sátán, és az általa mozgatott emberek tervezhettek meg ennyire pontosan, és hajthattak végre ekkora türelemmel és előrelátással. Először szét kellett szakítani a kereszténységet, aztán meg kellett dönteni a tekintélyen alapuló társadalmi berendezkedést, utána meg kellett indítani az ipari forradalmat, és ezzel egyidőben le kellett járatni, majd belülről meg kellett fertőzni a katolikus Egyházat. Közben a Sátán szolgálatába kellett állítani a művészeteket, az irodalmat, az oktatást, az egész kulturális életet. Mindezek odavezettek, hogy Urunk Jézus Krisztus ellenségei számára a világ számára katolikusnak mondott egyház elfoglalása az elmúlt század közepén már csak gyerekjátéknak bizonyult.
Az ú. n. II. Vatikáni Zsinat, melyet egyetlen püspök sem hagyott ott, melyen egyetlen egy püspök sem mert felállni és hangosan tiltakozni, Isten előtt, az üdvtörténetet illetően komoly mérföldkövet jelentett mind a klérus, mind a hívek sorsának alakulásában. Ne felejtsük, abban az időben a föld lakosságának nagy részét (ha Kínát és az arab országokat leszámítjuk) katolikusok tették ki. Talán Isten szemében ez volt az a nagy vizsga, amit nekik kellett letenniük (ahogy az angyaloknak a mennyben az idők kezdetén). Csak ezt a vizsgát a katolikusok még rosszabb eredménnyel zárták, mint az angyalok: ez utóbbiak közül legalább a kétharmaduk igaznak bizonyult („Farkával lesöpörte az ég csillagainak egyharmadát, és a földre szórta” (Jel 12,4)), a katolikus híveknek viszont csaknem az egésze elbukott. Ennek a különbségnek nyilván az volt az egyik oka, hogy a katolikusok többsége ebben az időben már csak névleg volt katolikus, a Sátán az évszázadok során alaposan előkészítette elbukásukat.
Miután Teremtőjük előtt ekkorát buktak, már csak az maradt hátra, hogy Isten ellenségei marionett figurákat, a legnagyobb hazugságok, aljasságok elfogadására is kész, eszüktől megfosztott tömeget csináljanak belőlük. Ehhez először meg kellett dönteniük a szocialista országokat, melyek „dogmáikkal” és kulturális értékeikkel az útjában voltak ennek a tömeg-nevelésnek. És ahogy ezzel is végeztek, neki láthattak, hogy a kelet-európai népeket, hasonlóan saját népeikhez, bamba ökrökké neveljék. Ehhez kellett a látszólag jólét, a sok „fesztivál” és az internet forradalma. Az az állapot, amiben – hogy egy példát említsünk a sokból – ma szinte kivétel nélkül minden ember önként és boldogan hordja magánál saját lehallgató-készülékét, vagyis ú. n. okostelefonját. Innen már tényleg csak picinyke lépés, ami nemsokára következik: Bill Gates chipje, biometrikus tetoválása a föld minden lakója számára.
[Lásd az emberiségre váró szörnyűségekről – egyelőre német nyelven – ezt a két cikket: Kontrollierte Zerstörung és   Die schöne, neue Welt lässt grüßen]


Mindezt egy valódi járvány esetén nem is lehetett volna ilyen gyorsan véghezvinni! Ugyanis, ha valódi világjárvány lenne, akkor az a veszély valódi hősöket is tudna teremteni! Azonkívül az az egyes országok vezetőire is veszélyes lehetne, azokban is félelmet keltene, következésképpen nem lennének ilyen egységesen és szilárdan engedelmesek a fővezérekkel szemben. És ha a járvány valódi lenne, akkor nem kellene – ebben is – hazudniuk! Vagyis erkölcsileg nem süllyednének olyan mélyre, ahonnan már nincs visszaút! És akkor nem is beszélhetnénk szándékos megalázásról! És akkor nem folyhatnának a háttérben olyan munkálatok, melyeket, ha a tömeg nem lenne elzárva, megfélemlítve és lebutítva, nem engedne megtörténni!
Meglehet, hogy Isten éppen azért engedte meg, hogy összeomlásunk, a jövendölésekben ezerszer megjósolt „akkora gyötrelem, amilyen még nem volt a világ kezdetétől mindmáig és nem is lesz”, egy hazugság és nem egy valódi súlyos veszélyhelyzet miatt következzen be, hogy így a lehető legvilágosabban kiderüljön, hogy ebben a gyötrelemben kinek mekkora volt a felelőssége! Hogy minden ember számára egyértelművé váljék, hogy a kialakult helyzetért ő is bűnös, ő sem ártatlanul szenvedi el Isten büntetését. „A bűnt együtt követtük el, a büntetés is mindannyiunkat sújtani fog!” Ha a koronavírus valóban „gyilkos vírus” lett volna, és akkora szenvedést okozott volna, mint mondjuk a középkori pestisek, akkor az embereknek mentségük lehetne viselkedésükre. Csakhogy az elmúlt évtizedek, Isten szavainak és figyelmeztetéseinek figyelmen kívül hagyása, sőt, kigúnyolása bebizonyította, hogy az irgalmasság ideje lejárt. Annyira megromlott mindenki, hogy még az is kérdés, hogy marad-e olyan, aki kiérdemli, hogy azon választottak közé tartozzon, akik „kedvéért megrövidülnek azok a napok?”
„Csak az a kérdés, hogy amikor az Emberfia eljön, talál-e hitet a földön?” (Lk 18,8) – „Ha nem rövidülnének meg azok a napok, nem menekülne meg egyetlen ember sem. De a választottak kedvéért megrövidülnek azok a napok.” (Mt 24,22)




A tömeg abszurd viselkedésének okai tehát így összegezhetőek: 1) Túlzott, sőt abszolút bizalom a modern ember mindentudásában, technikai fejlettségében; 2) Vak hit és vak engedelmesség a vezetőkben és a médiában; 3) Rettegés a haláltól; 4) Ugyanekkora rettegés a betegségtől. – Mindez összefoglalható egyetlen okba, melyből az összes többi származik: Az Istentől való teljes elfordulás, Isten tudatos és makacs tagadása, az Isten elleni lázadás végsőkig fokozása.
A katolikus tudja, hogy ő ezen a földön csak jövevény, hogy a földi lét számára száműzetés.



http://katolikus-honlap.hu/2001/vegido3.htm

komment
süti beállítások módosítása