Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

2021. május 2. CHRISTOS ANESSTI! JÉZUS TÛZZEL FOGJA MEGKERESZTELNI A FÖLDET

2021. május 02. 07:30 - Andre Lowoa

1993. április 23.

Szent Édesanyánk szól:

Megáldalak, gyermekem! Christos anessti!

Alithos anessti!! 1

Az Ecclesia újból életre kel! Bátorság! A Sátán állíthat ugyan akadályokat utadba, de én a közeledben vagyok, és félreállítom azokat. Ha valaki Isten mellett dönt, mindent el kellene hagynia és õt követnie. Nem hiábavaló az, amit teszel. Vassula, keresztség van készülõben, és milyen nagy keresztség lesz az!

Jézus tûzzel fogja megkeresztelni a Földet!

Mindaddig még megjelenek. Most van a bûnbánat ideje, most van a kiengesztelõdés ideje. Mondom nektek, drága gyermekeim, ma azt az áldozatot kéri tõletek Isten, hogy változtassátok meg életeteket és éljetek szentül! Isten minden lélektõl azt kéri, hogy tartson bûnbánatot. Ne mondjátok, hogy túlságosan bûnösök vagytok ahhoz, hogy Isten megbocsásson nektek, és hogy a Magasságbeli nem lesz többé könyörületes. Isten mindannyiatokhoz jön, még a legbûnösebbhez is. Térjetek vissza Istenhez, és Õ is visszatér hozzátok. Jöjjetek, és vegyetek szállást az Õ Szívében, és Õ is szállást vesz nálatok.

Ismerjétek fel, hogy komoly ima nélkül nem lesztek képesek arra, hogy meglássátok Isten országát. Igen közel van az Õ földi uralma. Ne feledjétek, hogy Isten ma a szívetek megváltozását kívánja tõletek. Ne féljetek bevallani bûneiteket! Vegyétek igénybe a gyónás szentségét! Gyermekeim, megáldalak benneteket.

 


1 Boldogságos Édesanyánk görögül köszöntött engem, görögkeleti módon húsvét után. Az a szokás nálunk, hogy húsvét után, ha két ember találkozik, úgy köszönti egymást, hogy „Krisztus feltámadt!” A felelet így szól: „Valóban feltámadt!”

 

komment
süti beállítások módosítása