Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

2021. április 30. IMÁDKOZZATOK AZOKÉRT, AKIK EGYSÉGRÕL BESZÉLNEK UGYAN, DE HÁLÓT FESZÍTENEK AZOK ÚTJÁBA, AKIK MEGVALÓSÍTJÁK

2021. április 30. 08:43 - Andre Lowoa

Rhodos, 1991. augusztus 4.

Uram, eljöveteled idején vajon készek leszünk-e? Senki sem ismeri rejtett dolgaidat, mégis hányan üldözik továbbra is üzeneteidet. Kiforgatják, amit mondasz. Minden igyekezetükkel be akarják bizonyítani a világnak, hogy ezek ördögi üzenetek, New Age 1 üzenetek, vagy a gonosz lélektõl valók. De Jahvém, akit imádok, a Te erõddel

“hálaáldozatot mutatok be Neked,
mert életemet kiragadtad a halálból,
hogy az élõk világosságában
járjak Isten elõtt.” 2

Én illatom, támaszkodj rám! Hallgass meg! Kiálts! Félelem nélkül kiálts a nemzeteknek! Bánjátok meg bûneiteket, mert az irgalom ideje majdnem lejárt! Változtassátok meg életeteket, és éljetek szentül! Hozzatok áldozatokat, és javítsátok meg életeteket az Úr eljövetele elõtt! Imádkozzatok azokért, akik egységrõl beszélnek ugyan, de hálót feszítenek azok útjába, akik megvalósítják! Számadást kérek tõlük majd az ítélet napján, mert hívtam õket, de nem akartak válaszolni. Nyíltan beszéltem, de senki sem figyelt. Lebontják azt a házat, amelyet szent vértanúim vére árán építek újjá. Imádkozz házam békéjéért, a testvérek közötti békéért, szívbéli õszinteségért, alázatért és szeretetért, akkor… kivirágzik minden szívben az egység… és szent városom, Jeruzsálem egységes egészként fog dicsõíteni engem.

Ó Vassula, semmi sincs hiába! Mûvem, mely ébren tart téged késõ éjjeleken, nem vész el. Szavam eljut a világ minden részébe. Légy bizonyos benne, gyermekem! Én, Jézus Krisztus és a te Édesanyád, a szentek és az õrangyalok, mind melletted vannak. Ne félj, Abbád a te erõd és védelmezõd. Nagyon drága vagy nekem, gyermekem.

 


1 szektás
2 Zsolt 56,13-14.
komment
süti beállítások módosítása