Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Üzenetet Írországban kapták

2021. január 01. 21:21 - Andre Lowoa

Christina üzenete-31 december 2020
Az Úr nagyon szigorú hangon beszélt Christinával. Azt mondta:
′′ Jaj, jaj, jaj annak, aki eltiltotta szavamat az emberiség szívéhez és lelkéhez, aki válaszolhatott volna nekem.
Tűz, dögvész, pestis, éhínség és a harmadik világháború addig fog tombolni a földön, amíg a világ népességének kétharmada ki nem pusztul. Aki élő marad, irigyli a holtakat. A keleti ember gonosz, kegyetlen lesz, és nem kegyelmez a világ lakóinak. Ó, az ember elhiszi, hogy ha van oltóanyaga, akkor minden visszatér a normális viselkedéshez - ahogy volt. Milyen ostoba az ilyen 'ember', aki nem hallotta meg a hívásomat, mert ha a szavaimat szívre vették volna, bölcsességed lenne megérteni, hogyan csaptak be az antikrisztussal egybekötött emberek. Az ember által készített hatalmak becsapása lesz, hogy irányítsanak és elpusztítsanak téged!
Az Egyházam kiürítette magát mindazból, ami az enyém, és elhagyott titeket, az én népem nélkül, hogy bárki is pásztorolná a nyájat. Mint egyszer mondtam nektek, magam fogom pásztorolni a nyájamat, és jaj annak az embernek, aki sötétségbe vezette népemet, és megtagadta az én népem kincseinek szentségét. Oly sokan futnak és rejtőzködnek, mintsem szolgálják a nyájamat a mise ünnepével, és etessék a bárányaimat a szent testemmel, de olyanoknak, akik pásztornak vallják magukat, azt mondom: ′′ Csak szégyent hoztatok nekem. ''
A világ most belép az antikrisztus sötétségébe, így nincs visszatérés a ′′ normalitásba hanem az antikrisztus sötétségbe, amely az antikrisztust rád kényszeríti, hogy szándékos elmulasztása a hívásomra. Az Egyházam felkészült az antikrisztus belépésére, mivel vannak olyanok, akik az Antikrisztussal az Egyházamban tevékenykednek, és vannak, akik egy világbeli valutát hoznak létre. Mint már mondtam neked, ők irányítják a létezésedet, diktálnak neked úgy, ahogy ők kívánják, és mindaz, amit birtokolsz, többé nem lesz a tiéd. Mint ti, ostoba emberek, íme mindezek előttetek, szeretném, ha megértenétek, hogy sokszor visszhangoztam ezeket a szavakat az én kicsikémen keresztül, de nem érem el.
A halál bűze mindenhol ott lesz, mert az életnek sem értelme, sem értéke nem lesz az antikrisztusnak: megszabadulsz tőlük. Felhívom az emberiséget, hogy figyeljen oda és hallgassa meg, amit mondok. Nyisd meg A KÖNYVET és olvasd el Isten hetedik pecsétjének nyolcadik fejezetét..."
(Akinek esetleg nincs kéznél a BIBLE másolata, az Apokalipszis nyolcadik fejezete közvetlenül ezt az üzenetet követi. Jézus aztán befejezte
"... Ilyenkor nagy csend lesz a Mennyországban.
Imádkozz, imádkozz, imádkozz az egész emberiség lelkéért és a sokak lelkéért, akik felkészületlenül halnak meg. Kicsikém, ne félj megtudni mindent, amit mondok neked.
Apa, fia és Szentlélek."

komment
süti beállítások módosítása