A legtöbb ember nem tudja a valós hátterét annak amiben "hisz" ill. hinni akar,emiatt nem is érti hogy mi a különbség a vallás és a hit között.

A legfontosabb az elit számára hogy őrizze a tudást és azt úgy adja át a jól felépített vallásokon keresztül hogy az emberek ne is tudják valójában az "igazi fényt" a "fényhozót" vagyis Lucifert imádják és szolgálják!

A vatikáni doktrina kimondja a hogy e világi legfelsőbb hatalmat a pápa gyakorolja és a legfőbb hatalom FIDES- DIANA- HERA LILITH- vagyis az EGY ANYA Szent Egyháza ,melyből minden más egyház ered és neki tartozik engedelmességgel és elszámolással!

Az egyházi doktrinákat a jezsuiták irták mind a külsőt mind a belsőt ,és a doktrinák alapjait a templomos lovagoktól kapták! Vagyis létezik egy külső és egy belső "hitrendszer" a beavatottaknak és a hívőknek.

Hogy érthető legyen a legtökéletesebb szemléltetés talán a vallási alapoknál kezdődik!
A keresztény anyaszentegyház Szentháromsága (KIFELÉ) Atya- fiú- Szentlélek. Ezzel ellentétben a beavatottaké vagyis az illuminátiké (BELSŐ) az Atyát vagyis a mennyek urát az- Anyát az ő párját -és gyermeküket a messiást mint fiút ismerik el!

Az úgynevezett "pogány" vallások alapja mindig ugyanaz a szentháromság volt mindenhol a világon csak más neveken!

Pl.:

⦁ Libanon : BAAL - TAMMUZ - ASHTORETH
*
⦁ Babylon : BELUS - TAMMUZ - RHEA ISHTAR
*
⦁ Görögország : ZEUS - DYONISUS - APHRODITE
*
⦁ Róma : JUPITER - ATTIS - DIANA
*
⦁ Egyiptom : RA - OSIRIS HORIS (hórusz) - ISIS
*
⦁ India : VISHNU - KRISHNA - DEVAKI

⦁ Mexikó : TEOTL - QUETZALCOATL - COATTLICUE

⦁ Skandinávia : ODIN - BALDER - FRIGG FREYDA

A belső doktrinák alapja kimondja hogy JUPITER maga Péter és ahol Péter ott az egyház!A Római katolikus ANYA szent egyháza ezért Péterre vagyis annak sírjára épült!

Péterről tudni kell hogy Jézus nem sokkal a keresztre feszíttetése előtt kitagadta Pétert, és figyelmeztette a többi apostolt is az árulására! Péter Pál apostollal együtt Jézus halála után megalapította a ma Katolikus egyházként ismert szervezetet, viszont nem Jézus tanításai,hanem a Babyloni és Ámoni/ BAAL-i - Molochi hagyatékokra épülve!
A vallásban jelen volt a napimádat ahogy minden korábbi vallásban is és a bolygószimbolika is.

A sátánisták legfőbb jele a fejjel lefele fordított kereszt! A vatikánban PÉTER jele-ként mutatják be az embereknek! Azzal magyarázzák hogy hogy Péter fejjel lefele feszítette meg magát mert nem tartotta méltónak magát arra hogy úgy feszítség meg mint krisztust. Valójában a krisztusi tagadás legfelsőbb jele!! Mert Péter el akart határolódni krisztustól a kitagadás miatt! Egyébként Péter sírja a vatikáni kápolna alatt van!

....vagyis ahol Jupiter / Baal / Zeusz/Horus / Amon / Ra van ott van az egyház!- vagyis az egyház nem más, mint az ősi pogány Isten Nimrod / Baal (napisten) isten imádatára létrejött egyház illetve pogány szekta, és a pápa nem más mint az ő helytartója!- Nem Jézusé az egyház és nem az ő tanítása az alap, mint ahogy az kifelé szól a hívőknek!

És hogy ez hogy alakulhatott így?

A Babyloni vallásokból létrejöttek különböző ágak, iszlám, kabbalizmus és egyéb vonulatok.

A kabbalizmusból fejlődött ki a Gnoszticizmus (tudásőrzők), belőlük eredeztethetőek a Templomos lovagok, (akik rendkívül szoros kapcsolatot ápoltak és ápolnak mind a mai napig az iszlám leghatalmasabb vallási embereivel a katolikus egyház megbízásra) az ő elit köreik voltak a Rózsakeresztes lovagok, és ő közülük egy alapította a jezsuita rendet mely felváltotta a templomosok rendjét!

MA már minden vallás / szekta semmi más csak egy álprotestantista Luciferi napistenimádó családi vatikáni üzleti gépezet melynek minden legfelsőbb eleme a legmagasabb rangú lovagi vatikáni és szabadkőművesi elit kezében fut össze.

Minden vallást a jezsuiták hoztak létre az oszd meg és uralkodj elv alapján. Majdnem minden Luciferánus vallás teljesen ugyan az alig vannak eltérések.

Viszont a abban teljesen megegyeznek a jezsuita rend elveivel hogy a vallás vezetők megkérdőjelezhetetlenek fizetni kell mindenért ha bekerültél (felkentek merítkeztél "kereszteltek") és mégis ki akarsz lépni akkor elátkoznak és megpróbálnak ellehetetleníteni arról nem is beszélve hogy permanensen próbálnak a teljes kontroll alá vonni és nem lehet ellenszegülni.

A scientológia a pünkösdisták a Jehova tanui a Mormonok mind mind ilyenek a valóságban nincsen különbség!

A valóságban:

A scientológia egy fizess XENU-ért és a sci fi halandzsáért...

A Mormonok egy 1300 angyalban hisznek és egy biblia parafrazációban jézus mögé bújva próbálnak egy teljesen idióta történetet eladni.

A jehova tanui az enokhian kultura őrei a Plejadok isteneiben hisznek.

A pünkösdi karizmatikusok (Hit gyüli) egy Cionista Kabbalista kazár zsidó vallás egyházi krisztusi dumával tálalva.

A keresztény egyház maga Babylon....

ect....

A vége minden vallásnak ugyanaz......

Egy isten van a Napisten aki nem más mint BAAL vagy Licifer vagy Moloch vagy Jupiter ect.....(ki hogy hivja)
Aki a bevatottak számára a tudás hírnöke ,őre ,hozója!
Maga a fény, a fény hozója ,a csillag mely aláhullt, a csillag mely utat mutat.
Ő a felkelő nap mely megtölt mindent és életet fakaszt.

Mindegy ki miben "hisz".....a valóságban ezt a hitet táplálja mindenki aki bemegy bármelyikbe is!


https://nwoinfo.webnode.hu/l/a-kettos-doktrina-avagy-az-elitista-hitrendszer/