Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

A római Kolosszeumban felállítottak egy Moloch-szobrot

2020. január 14. 11:22 - Andre Lowoa

Alig pár nappal ezen események előtt, 2019. szeptember 27-én, kilenc nappal az Amazonas szinódus október 6-i megnyitója előtt a római Kolosszeumban felállították Moloch (más néven Baal), a kánaáni bálvány szobrát, ami a következő év húsvétéig (2020. április 12.) marad ott. A Kolosszeum fele-fele arányban tartozik Róma városához és Olaszországhoz. A Kolosszeumot, ahol számtalan keresztény szenvedett vértanúságot hitéért (emlékezzünk Antiochiai Szent Ignácra, akit szintén e helyen dobtak az oroszlánok elé), XIV. Benedek pápa 1749-ben hivatalosan szentnek nyilvánította. Az e bálványfigura-felállításával Isten szentsége ellen elkövetett szörnyűség ezzel még súlyosabbá válik.
     Nem árt emlékeztetni arra, hogy Kínában 2019. októberében kezdődött az ú. n. koronaőrület, ami aztán fokozatosan az egész világra kiterjedt, és amelynek vége még mindig nem látható.

A katolikus Egyháznak nagy felelőssége van a világ történéseinek alakulásában, és ő ismeri legjobban a Szentírásból és a történelemből Isten megsértésének következményeit. Isten minden megsértése engesztelést és vezeklést követel. Isten Anyja Fatimában figyelmeztetett, hogy Isten haragjának kelyhe csordultig van tele.
     2021. május 6-án nyilvánosságra került egy videó Sr. Agnes Sasagawa, az Akita-i látnok üzenetével. E videóban Sr. Agnes-nek egy 2019. október 6-án őrzőangyalától kapott üzenete hangzik el: „Az Egyház életébe egy atombomba fog berobbanni.”
     Nem vitás, hogy a 2019. október 7-i esemény az egyháztörténelem során a Szent Péter bazilikában lezajlott legsúlyosabb szentségtörés volt (túltett az összes addigi szentségtörésen, hiszen azokat az Egyház ellenségei hajtották végre).

A katolikus Egyház hivatása, hogy minden idők szentmiseáldozatában Istennek lerója azt a tiszteletet, ami Istennek jár, és a világ üdvéért imádkozzon – ha szükséges, akkor katakombákban.«

 


A következő oldalakon lehet beszámolót olvasni a Kolosszeumban történtekről:
     – angol nyelven: https://www.lifesitenews.com/news/statue-of-ancient-god-of-child-sacrifice-put-on-display-in-rome-days-before-amazon-synod
     – német nyelven: https://connectiv.events/riesenstatue-des-molochs-vor-dem-kolosseum-in-rom-aufgestellt-video/

komment
süti beállítások módosítása