Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Megszentelő Mária hívása Isten népéhez.

2019. december 02. 21:06 - Andre Lowoa

Gyerekeim, nagyon szomorú vagyok, hogy olyan sok családot és háztartást látok, amelyek elhanyagolnak a technológia miatt az utolsó  időkben!

2019. DECEMBER 1.

Megszentelő Mária hívása Isten népéhez.

Szeretett gyermekeim, az Úr békéje legyen mindenkivel, és szerelmem és anyám védelme  kísérjen örökké.
Kicsinyeim, sok tűzgolyó esik be a világba, de ne ess pánikba, amikor ez megtörténik. Csak imádkoznod kell és dicsérned kell Isten dicsőségét. A Szent Rózsafüzér ereje nagy segítséget nyújt számodra a megtisztulás napjaiban; ha hittel imádkozod a rózsafüzért, fiam békéjét adom nektek, és minden elviselhetőbb lesz; a legnagyobb védelmed  a közelítő események előtt a rózsafüzér imádság és az Atya Istennek való dicséret lesz.

Sok nemzet gonoszságai és bűnei miatt eltünik a földről, az isteni beavatkozás sürgető; mivel a bűn és a gonoszság fokozódott, és ha a tisztítás nem történik meg gyorsan, akkor az emberiség manapság megsemmisíti a Teremtést.
Ez az emberiség egyre távolabb helyezkedik el Istentől, az erkölcsi, társadalmi és szellemi értékek hanyatlanak,  a bűn és a gonoszság elérte korlátját. Isten teremtése már nem képes annyira felháborodni: a mai ember bűne destabilizálja a teremtett dolgok egyensúlyát és harmóniáját; a teremtés minden eleme hamarosan lázadni fog ezzel a hálátlan és bűnös generációval szemben.
 
Lelkek milliói eltűnnek az isteni igazságosság hatalmas ütemében, és a túlnyomó többség örökre elvész. Segíts nekem kisgyermekeimnek imáiddal, böjtjeivel és bűnbánásaiddal, oly sok lélek megmentésében, amelyek ezen a világon járnak Isten törvénye nélkül! Még soha nem láttak ennyi elveszett lelket. Ennek a nemzedéknek a bűnével és gonoszságával a pokol  tele van.

Gyerekeim, nagy szomorúságom van, amikor olyan sok családot és otthont látok, amelyeket elvesztek az utóbbi idők legújabb technológiája révén; Milyen fájdalmat érzek anyám szívében, oly sok kis gyerekemmel, hogy attól a pillanattól kezdve, amikor felkelnek, és lefeküdnek, elmerülnek a világ technológiájában! Nem pihennek és nem osztoznak a családban, és a legszomorúbb, nincs idejük Istenre és imára. A technológia istene ezeket a családokat örök kárhozatra fogja vinni. A világ munkája, technológiája és gondjai ellopják a párbeszédet és az ima tereit az otthonokban. Sok szülő adta gyermekeit a technológia istenének; Gyerekeim már korán bevezetésre kerülnek a technológia világába, és gyorsabban megtanulják használni a mobiltelefont, a televíziót vagy a számítógépet, mint beszélni.
A szülők, ismét hozzátok fordulok, hogy tisztában legyetek azzal, amit gyermekeitek látnak, játszanak és hallgatnak!
Vannak olyan televíziós műsorok, amelyek ártalmatlannak tűnnek, de nem azok; Számos rajzfilmet a nemi ideológiával programoztak, és megtanítják kicsiknek, hogy nem létezik szex, hogy a fiúk úgy viselkedhetnek, mint a lányok, a lányok, mint a fiúk. Vannak más gyermekprogramok is, amelyek az okkult oktatására irányulnak, vagy gyermekeket lázadáshoz, erőszakhoz vagy szexhez vezetnek. A szülők, ne legyetek  olyan engedékenyek gyermekeik nevelésében, mert kényeztetések miatt sok sodródó ház és sok család örökre elveszett. Gondolj vissza a szüleidre, így nem kell megbánnod holnapot! Vedd fel családtagként a rózsafüzér imáját, hagyj időt az imádságra és a párbeszédre otthonaidban; Ellenőrizd a technológia használatát és tanítsd meg gyermekeinek erkölcsi, társadalmi és szellemi értékeket.
 
Imádkozzatok, beszélj és hallgass tovább kicsinyeimre, szívemből kérlek, szülők!
Szeret téged, anyád,a Megszentelő Mária.
 
Hívásomat és üzeneteimet tedd ismertté kedves gyermekeim számára.
komment
süti beállítások módosítása