Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"Nem szabad arra gondolniuk, hogy ez a világ vége. Mert ez nem az." 20161111

2019. november 10. 16:11 - Andre Lowoa


A nap úgy fog forogni az égen, ahogy eddig még senki sem látta. Aztán a keresztet fogják látni. Mindez röviddel a csillagok összeütközése előtt fog megtörténni, és amikor Isteni Irgalmasságom sugarai be fogják takarni a földet.

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/eloszor-jelek-fognak-megjelenni-az-egen-a-nap-forogni-fog/
VÖ.:
"Azonban elsősorban jó életet kell élnünk. Ha nem, fenyítés szakad reánk. A pohár már betelőben van."
http://uzenete.blogspot.hu/2010/12/mi-tortent-garabandalban.html

Sajnos igencsak töri az angolt, de a következő jól kivehető:
"two stars clach"
VIDEO:



COMPARE:
"This will happen immediately before the stars clash in the skies and when My Rays of Divine Mercy will cover the Earth."
https://fatherofloveandmercy.wordpress.com/2011/11/11/





"Nem szabad arra gondolniuk, hogy ez a világ vége. Mert ez nem az. Ez egy új időszak kezdete, melyben végül minden gyermekem megismeri az igazságot."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/eloszor-jelek-fognak-megjelenni-az-egen-a-nap-forogni-fog/

VÖ.:
"Mint ahogy Noé korában történt, úgy lesz az Emberfia napjaiban is. Ettek, ittak, házasodtak, férjhez mentek addig a napig, amíg Noé be nem szállt a bárkába. Akkor jött a vízözön, és elpusztította valamennyit. Ugyanígy történt Lót napjaiban is. Ettek és ittak, adtak és vettek, ültettek és építettek. De amelyik napon Lót elhagyta Szodomát, kénköves tűzeső hullott az égből, és elpusztította valamennyit. Ugyanígy lesz azon a napon is, amikor az Emberfia megjelenik. "
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-11-11

VIDEO:

A Biblia:






A semmirekellő
12Egy semmirekellő, igen, egy csirkefogó közelít, hamisság van a szájában, 13hunyorít a szemével, meglök a lábával, az ujjával meg jelt ad, 14álnokság lakik a szívében, mindig gonoszságon járatja az eszét, háborúságot szít szüntelen. 15Ezért váratlanul rászakad a végzet, hirtelen tönkremegy és nincs menekvése.
http://szentiras.hu/SZIT/P%C3%A9ld%206

komment
süti beállítások módosítása