Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

2019. október 17. PRÓFÉTÁIM SZINTÉN TESTEM RÉSZEI

2019. október 17. 09:16 - Andre Lowoa

1989. április 2.

Uram?

Én vagyok. Gyermeki hittel nézz rám, és tedd széppé Egyházamat!

Uram, miért van az, hogy egyeseknek olyan nehéz elfogadniuk e korszak prófétáit, és azokat a szavakat, amelyeket Te mondasz?

Bizony mondom nektek, hogy az én juhaim felismerik hangomat.

De Uram, a szkeptikusokat az sem gyõzi meg, hogy gyógyulások történnek, és nagy bûnösök térnek meg.

Vassulám, akkor sem lennének meggyõzve, ha szemük láttára támadna fel valaki… Izajás jövendölése vonatkozik rájuk : 1 “Hallván hallanak, de nem értik, látván látnak, de nem fogják föl, mert érzéketlenné vált e nemzedék szíve, fülük megsüketült, és becsukták szemüket félelmükben, hogy ne lássanak szemükkel, ne halljanak fülükkel, ne értsenek szívükkel, hogy meg ne térítsem és meg ne gyógyítsam õket.” Sokan elfelejtik, hogy prófétáim szintén Testem részei. Megadtam nektek azt a kegyelmet, hogy egységet alkothattok. Drága gyermek, egyeseket apostollá, egyeseket pappá, tanítóvá tettem, másokat meg a lázadás idejére tettem prófétává. Miért lep meg ez olyan sokakat, és miért nem fogadjátok el prófétáimat? Miképpen mûködhet Testem, ha egyik tagját levágják? Belefáradtam abba, hogy Testemet állandóan megcsonkítják és szétszaggatják. Virágom, fogadd szeretettel üldözõidet, ne ítéld el õket! Az én prófétáimat mindig üldözni fogják. Elítélik, megostorozzák, elnyomják, városról városra ûzik õket; megvetéssel néznek rájuk és megfeszítik õket. Így vonjátok magatokra minden szent ember vérét, amelyet a földre kiontottak. A Szentírás sohasem hazudik. Én vagyok az Ige. Jöjj gyermekem, arra neveltelek, hogy engesztelj a tisztítótûzben lévõ lelkekért! Imádkozz virágom! Nem tudod, hogy milyen nagy hatása van az imának a tisztítótûzben lévõ lelkekre? Oltsd ki tüzüket imával! Engesztelj értük ! Jöjj!

 


1 Iz.6,9-10

komment
süti beállítások módosítása