Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

2019. szeptember 7. ÁLDOZATOT VÁLLALÓ LELKEKRE VAN SZÜKSÉGEM

2019. szeptember 07. 08:41 - Andre Lowoa

1989. október 9.

Béke legyen veled! Imádkozz azokért, akik az éj leple alatt akarják tönkretenni szõlõmet! Imádkozz Vassulám, hogy megenyhüljön haragom e lelkek iránt! Sebeim láttán felgerjed Atyám igazságossága e nemzedék bûnei miatt. Amikor látja, miként bánnak engesztelõ áldozatommal, és mennyire összeverik, megostorozzák és szétszaggatják Testemet, úgy érzi, hogy szét kell szórnia a nemzeteket, és porrá kell törnie õket. Még angyalaim is remegnek attól, ami a Földdel történhetne. Abbám már csak azért a néhány lélekért engesztelõdik meg, akik feláldozzák magukat, és szeretnek engem.

Ó, Vassula! Nagy az én fájdalmam! Kicsi lélek, szenvedélyesen szeretlek! Kifinomítom és megtisztítom a készséges lelkeket, akik szívesen adnak elégtételt, és engesztelnek mások helyett. Áldozatot vállaló lelkekre van szükségem, akik a szeretet áldozatává, szenvedésem áldozatává válnak, akik meghalnak önmaguk számára, akik hajlandók megosztani velem keresztemet. Készséges lelkekre van szükségem, akik megengedik, hogy saját kezemmel alakítsam õket élõ feszületté. Másképpen hogyan tudnám visszatartani Atyám kezét, hogy le ne sújtson rátok? Meg kell változnia, meg kell térnie, és szentül kell élnie a világnak! Nem engedem, hogy továbbra is megszentségtelenítsék Szent Nevemet ! Szenvedésem kiújul misztikus Testemben, és annyira szenvedek, mint kínszenvedésem idején. Leányom, ismét a Kálvária útját járom, minden órában újból keresztre feszítenek engem, aki Szeretet vagyok. Ezt érdemlem?

Lehelj ránk, Uram Jézus, hogy a szeretet áldozataivá váljunk, és tudjunk mások helyett engesztelni!

Gyermekem! Szereteteddel könnyíthetsz rajtam! Szeress, és engesztelj, böjtölj és hozz áldozatot! Ez tartja vissza Atyám haragját. Vassula, engedd meg, hogy betöltsem lelkedet, engedd, hogy igénybe vegyelek! Ó leányom… könnyeid megvigasztalnak. Virágom, az én könnyeimben oldd fel a tieidet, hogy eggyé váljanak. Atyám megengesztelõdik, ha meglátja könnyeimben a te könnyeidet. Én, Jézus, megáldalak benneteket, megáldom azokat a kegytárgyakat is, amelyek otthonotokban vannak. 1 Ismételd meg!2

Ó, mennyire szeretnélek megvigasztalni!

Ó, Vassula, már azzal is vigasztalsz, ha vágyakozol arra, hogy megvigasztalj. Arra teremtettelek, hogy megpihentess, hogy szeress engem, és megoszd velem szenvedésemet. Ne feledd, nemsokára veled leszek!

 


1 Azt mondtam Jézusnak: “Mennyire szeretnélek megvigasztalni!”
2 Jézus szinte meglepõdve mondta: “Ismételd meg!” Éreztem, hogy Szent Szíve megtelik örömmel.

 

komment
süti beállítások módosítása