Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Öleljétek magatokhoz a Védettség Kegyelmének Ajándékát, gyermekek. Értékeljétek nagyra azt, mert ez egy ritka Égi Ajándék. 20170825

2019. augusztus 24. 17:02 - Andre Lowoa

Irgalmasság , Ajándék,

csodák,

 

 

"Az Én gyermekeim a mai napig sem értik az Irgalmasság e nagy Ajándékának jelentőségét, mely Atyámtól, a Legmagasságosabb Istentől származik.

Nektek, gyermekeim, most hatalmatok van arra, hogy másokat, az eltévelygett lelkeket megmentsétek.

Ez azt jelenti, hogy a gonosz hatalmát olyan módon lehet legyőzni, ahogyan eddig még nem volt lehetséges.

A hazugságok, a megtévesztés és a gyűlölet – melyeket a gonosz ültet Isten gyermekeinek elméjébe -, hiábavalóvá válhatnak, hogyha az imák – amelyeket azok kapnak, akik szeretik Fiamat –, Isten Trónja előtt felajánlásra kerülnek."

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/szuz-maria-oleljetek-magatokhoz-a-vedettseg-kegyelmenek-ajandekat-gyermekek-ertekeljetek-nagyra-azt-mert-ez-egy-ritka-egi-ajandek/

 

 „Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szíveddel, teljes lelkeddel és egész értelmeddel. Ez az első és legfőbb parancsolat. A második hasonló ehhez: Szeresd felebarátodat, mint saját magadat. E két parancson nyugszik az egész törvény és a próféták.”
Ezek az evangélium igéi. 
Mt 22,34-40"
komment
süti beállítások módosítása