Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Az égen nagy jel tűnt fel: egy asszony, kinek öltözete a nap volt, lába alatt a hold, fején pedig tizenkét csillagból álló korona 20160815

2019. augusztus 14. 16:31 - Andre Lowoa

"Az égen nagy jel tűnt fel: egy asszony, kinek öltözete a nap volt, lába alatt a hold, fején pedig tizenkét csillagból álló korona. Áldott állapotban volt, kiáltozott gyötrelmében és szülési fájdalmában. ..."
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/?holnap=2016-08-15 VÖ.:
"Menjetek békével gyermekek. Én a ti szeretett Édesanyátok, az Üdvösség Anyja, mindig válaszolni fogok hívásotokra, amikor a lelkek üdvösségét kéritek. Szeretett Édesanyátok, Az Üdvösség Anyja"
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/search/?text=%C3%BCdv%C3%B6ss%C3%A9g+anyja&type=


EZZEL SZEMBEN

"... egy másik jel tűnt fel az égen: egy nagy, vörös sárkány. Hét feje volt és tíz szarva, és mindegyik fején korona. Farkával lesöpörte és a földre szórta az ég csillagainak egyharmadát."
VÖ.:
"... a leggonoszabb istentelen háromság, mely három ellenségemből tevődik össze – a hamis próféta, az antikrisztus és a sárkány, aki maga a Sátán -, most fel fog emelkedni, dacolva a Legszentebb Szentháromsággal.
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-kigyo-kulonleges-uzeneteket-ad-az-antikrisztusnak-amelyeket-o-gondosan-dokumental/

TOVÁBBÁ:
http://igazsag-konyve7.webnode.hu/search/?text=s%C3%A1rk%C3%A1ny








1Salamonnak, Dávid fiának, Izrael királyának mondásai, 2hogy bölcsességet, fegyelmet tanuljunk, és megértsük az értelmes beszédet; 3hogy világos útmutatást kapjunk, igazságosságra, jogra, becsületre; 4hogy a tapasztalatlan okosságra tegyen szert, az ifjú meg tudásra és körültekintésre. 5Ha bölcs hallgatja őket, gyarapítja tudását, az értelmes megtudja, hogyan kormányozzon. 6Hogy megértsük a mondást és a hasonlatot, a bölcsek szavait s fogós kérdéseit.
http://szentiras.hu/SZIT/P%C3%A9ld1

komment
süti beállítások módosítása