Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

2019. július 24. MEGSZAKAD A SZÍVÜNK, SOK A SEB RAJTUK

2019. július 24. 06:30 - Andre Lowoa

1988. január 30.

Szûz Mária:
Vassula, gyermekeim miatt sírok, akik szétszéledtek. 1

Leszállt hozzátok most a Szeretet és az Irgalom, hogy újból a tisztaság és a szentség kenyerével tápláljon titeket. Leszáll a Szeretet, hogy reményt és békét hozzon nektek. Szeretlek benneteket, Vassula. 2

Eljössz-e hozzám torinói templomomba? Látogass meg gyakran ott, leteszed-e hûségfogadalmadat? Leányom, Fiam menyasszonya, felajánlod-e nekem hûségfogadalmadat?

Szent Anyám, szeretnék Szeplõtelen Szíved tetszésére lenni, elmegyek Hozzád Torinóba, de nem tudom, mit is jelent a “hûség fogadalom”. Mindent felajánlok Neked, amit kívánsz, kérlek engedd megtudnom, mit kell Neked felajánlanom, nehogy tudatlanságomban megtörjem fogadalmamat.

Továbbra is légy Fiam tetszésére, ajánld fel neki Szeplõtelen Szívem iránti teljes szeretetedet és hûségedet. Továbbra is légy Fiam tetszésére, ajánlj fel neki lelkeket, hogy mentse meg õket. Légy az én tetszésemre, és ajánld fel nekem hûségfogadalmadat. Ezt Jézus követésével teljesítheted, légy az Õ tükörképe! Légy hûséges Hozzá, Vassula! Imádkozni fogok érted, közbenjárok érted. Jézus menyasszonya, Szívünket töviskoszorú veszi körül. Nem vették figyelembe garabandali üzenetemet. Jöjjön hozzám szeretett fiam, János Pál, és érezze Szeplõtelen Szívemet és Jézus Isteni Szívét! Tudasd vele, hogy megszakad a Szívünk, és sok a seb rajtuk. Szívünk egyetlen nagy seb. Megszaggatták Istenük Szívét és megszaggatták az Édesanya Szeplõtelen Szívét is. Azt akarom, hogy imádkozz azokért, akik vissza fognak téged utasítani! Gyermekem, mennyire fogsz szenvedni!

Kész vagyok Isten dicsõségéért szenvedni.

Ne felejtsd el, hogy Jézus és én veled vagyunk, meg fogunk téged vigasztalni, virágom. Most azt mondom neked, nem kell személyesen továbbítanod Jézus üzenetét az egyházi tekintélyviselõkhöz. Jézus tanúkat adott neked, akiknek tanúskodniuk kell melletted, igen, Vassula. Olvastasd el barátaiddal Jézus üzeneteit, hogy megtérjenek, de ne igyekezz személyesen elmenni, és bármely egyházi tekintélyviselõnek bemutatkozni. Ezt a munkát két tanúdra kell hagynod. Jézus megvilágosította õket, hogy megértsék, miként munkálkodik. Mindig velük leszek.

Vassula, melyik a legnagyobb csoda, amelyik üzenetemet hitelesíti?

A megtérés?

V Igen, Vassulám, papom most te is tudod leányom, hogy legnagyobb csodám, a megtérés. Végül a mi két Szívünk fog gyõzni .

Leányom!

Igen, Szûzanyám!

Jöjj el hozzám torinói templomomba, leteszed-e akkor fogadalmadat?

Leteszem Szûzanyám.

Örülök, ha ott látlak. Mondd meg Ismininek is! Vidd magaddal barátaidat is! Õket is meg akarom áldani. Õ legyen az elsõ!

 


1 Sírt a Szûzanya, nagyon szomorúnak látszott.
2 Szünet következett.

komment
süti beállítások módosítása