Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Szűz Mária: A világot a pogányság fejre állította 20170623

2019. június 22. 17:16 - Andre Lowoa

Ő, a Legmagasságosabb Isten valódi Fia.

Egyedül csak az ima, az önfeláldozás és az önmegtagadás vihet közelebb Istenhez benneteket. Semmi más nem hoz békét számotokra.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok azokért a lelkekért, akik a hamis isteneket bálványozzák. Nekik van a legnagyobb szükségük imáitokra ebben az időben.

Imádkozzatok azokért, akik a gonosz kísértése által nehézségeket okoznak azoknak, akik az ellenőrzésük alatt vannak.

Nekik kevés idejük van a Gyónás, a Nagyfigyelmeztetés előtt. Amikor eljön ez a nap, és amikor az igazságot felfedik számukra, akkor alázatot kell mutatniuk.

Fiam azon nagy terve, hogy megmentse az emberiség nagy részét, hamarosan kinyilatkoztatásra kerül a világ számára.

Sokan nem lesznek megmentve.

Ezért minden szerető tanítványának most egy felelősségteljes feladata van: imádkozzanak a megtérésekért, hogy annyi lélek megmenekülhessen, amennyi csak lehetséges.”

Szűz Mária: A világot a pogányság fejre állította
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/szuz-maria-a-vilagot-a-poganysag-fejre-allitotta/

 

 
 Ismerd föl hát, hogy az Úr, a te Istened az igaz Isten, a hűséges Isten, aki szövetségét és szeretetét az ezredik nemzedékig megőrzi azok iránt, akik szeretik és megőrzik parancsait. Azt ellenben, aki gyűlöli őt, megbünteti; nem késlekedik, elpusztítja azt, aki gyűlöli őt.
Ezért tartsd meg a parancsokat, rendelkezéseket és törvényeket, amelyet ma szabok neked, hogy kövesd őket.”
Ez az Isten igéje.
MTörv 7,6-11

Aki vallja, hogy Jézus az Isten Fia, abban az Isten benne marad, és ő is az Istenben. Megismertük a szeretetet, amelyet Isten helyezett belénk, és hittünk benne. Az Isten szeretet, és aki megmarad a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten őbenne.
Ez az Isten igéje.

TRADITION RISING: Cardinal Burke in Chartres

komment
süti beállítások módosítása