Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

2019. június 16. ELSÕSORBAN ÉN VAGYOK APJUK

2019. június 16. 06:16 - Andre Lowoa

1994. június 19.
Apák ünnepe, San Francisco

Jahve, mindenek Teremtõje és Atyja, szeretlek. Bizonyos, hogy nincs Hozzád hasonló Apa.

Atyám, elismerem, hogy kemény a szívünk, és igen távol vagyunk szeretõ szívedtõl… Nem mondhatjuk, hogy nem hallottunk szereteted nagyságáról, de fülünk nem figyelt, és nem vettünk tudomást Rólad… Lázadtunk ellened…

Atyám, elteltünk nyomorúsággal, és elsõk vagyunk, ha gonoszságra kerül sor. Szívünk gonoszságot suttog, és lelkünk olyan, mint az éj.

Ó Atyám, elismerem, hogy házadat gyíkok és pókok tanyájává tettük. Mégsem rejtetted el jobbkezed, jó dolgokkal töltöttél el minket!

Atyám, határtalan gõgünkben elárultuk képmásodat. Kétszeres vétket követtünk el: hûtlenek voltunk és megosztottak. Elmulasztjuk, hogy vizet adjunk a szomjazónak, elmulasztjuk, hogy kenyeret adjunk az éhezõnek. Rosszindulat lett mindennapi kenyerünk, amitõl megremegnek a menny oszlopai… Megosztottságunk miatt olyanná váltunk, mint az elszáradt levelek. Mondhatjukóe: “Egy hangon hívtuk segítségül Nevedet?”

Atyám, a Te ajkad mégis jóságot áraszt, nem szûnik áldásokkal hívni minket. Szemed könyörülettel fordul teremtményeid felé. Felséged meglátogatja a Földet és sorra ülteti a szõlõskerteket. Milyen áldottak azok, akiket meglátogatsz és meghívsz, hogy Veled menjenek mennyei udvarodba!

Uram, elborítanak bûneink, és szívünk bûnnel telt meg, irgalmadban mégis eltörölsz minden bûnt.

Van-e valaki manapság, ki megemlékezik Rólad?
Van-e valaki, aki Neked szenteli gondolatát?
Van-e valaki, aki megvigasztal Téged?

Leányom? Fogadd békémet! Lásd, én senkit sem ítélek el, virágom. Figyelj rám! Hozd vissza hozzám gyermekeimet! Enyhítsd miattuk való neheztelésemet! Ajánld fel nekem ezt az adományt apák ünnepére! Emlékeztesd õket, leányom, ahogyan ma tetted, hogy elsõsorban én vagyok Apjuk, Bajtársuk és legjobb Barátjuk, aki felettük áll, vigyáz rájuk és szereti õket. Szent Társuk vagyok. Mondd meg gyermekeimnek, hogy ki az, akihez bensõséges barátsággal kellene kötõdniük, és mondd meg nekik, miként bízzanak bennem. Hallgass meg! Kedvemért légy kitartó imádban! Nagylelókûen felajánlott fogadalmaid, a hûség fogadalmai Atyádhoz kötnek téged. Jahve vagyok, és téged a szeretet köteléóke köt hozzám.

Ó leányom, csillapítsd Atyád szomjúságát, melyet gyermekei miatt érez, és ajánld fel magadat hûségesen áldozatul! Engedd, hogy igénybe vegyelek arra, hogy szívükhöz szóljak és felszítsam szeretetüket! Sóhajom nem titok elõtted. Atyád sóhaja nem titok elõtted, gyermekem. Légy szelíd, ha üzenetemet közvetíted! éN VAGYOK mindig veled van. Ne félj! Minél elõbbre jutsz, annál kisebbé kell válnod. Légy bátor! Végül mindannyiatokat meg foglak újítani szeretetemben.

komment
süti beállítások módosítása