2019 május 20.

Az Atyaisten sürgős felhívása a Hozzá hűekhez.

Üzenet Enochnak.

      1. Angyalaim hallatni fogják a harsonáikat.

"Béke veletek Enyéim, Örökségem.

Shema (Halld Ó), Izrael:

Irgalmasságom ideje a végéhez közeleg; az ezredik Irgalom visszaszámlálása már elkezdődött. A teremtésben minden belépett az átalakulás végső fázisába. Szegény emberiség aki folytatja a bűnözést és a gyengeséget, így a hátát mutatja Nekem és nem az arcát, mert ha nem tartotok időben bűnbánatot, akkor nem lesz számotokra új hajnal! A tűzlabdák a világegyetem háborgása végett már a bolygótok pályájára álltak és sok az Akaratomat képviselik, mert azok megbüntetik a gonosz nemzetek gyengeségeit és bűneit.

Halljátok Enyéim, kik ezen nemzetekben laktok: Angyalaim hallatják majd harsonáikat 7 napon át a közelgő csapás előtt. Ez lesz az a jel, ami azt jelzi nektek, hogy el kell hagynotok azokat a nemzeteket, épp úgy, ahogy Lót tett a családjával. Ha nem mentek el onnan, akkor azt kockáztatjátok meg, hogy meghaltok az Igazságom átvonulása közben. Bűnös, keménynyakú emberiség ébredj, mert az üdvösséged forog kockán! Tudjátok, hogy életetek a világon nagyon rövid és mulandó, nincs olyan anyagi jólét, amivel megvehetitek azt vagy amivel meghosszabbíthatnátok. Csak azok, akik betartják utasításaimat és bizalmukat és reményüket Belém helyezik lesznek képesek meghosszabbítani napjaikat és látni fogják a másnap új napfelkeltének hajnalát.

Halld Izrael, Enyéim, a tragédia ideje közeleg; siessetek rendbe tenni a dolgaitokat, mert a legnagyobb gondotok az üdvösség örömének elérése legyen számotokra. Halljátok: házasságtörők, buják, tisztátalanok, paráznák, homoszexuálisok, prostituáltak, tolvajok, csalók, rágalmazók, bálványimádók, hazugok, alkoholisták, és más bűnösök, akik Isten és Törvény nélkül élnek a világon: Ha folytatjátok a bűnözést, akkor nem lesztek képesek Mennyei Királyságom örököseinek lenni.

Értsétek meg ostobák, hogy Én nem akarom a ti halálotokat, mert ti örökké éltek; ezért mint Atya kérlek titeket, hogy térjetek vissza Hozzám, mielőtt Igazságosságom Karját szabadjára engedem. Halljátok meg utolsó felhívásaimat és hagyjátok el bűneiteket és gyengeségeiteket valamint a szellemi süketségeteket, akkor holnap örökké éltek. Figyeljetek Rám mert az Irgalmasságom Bárkája távolodik az életetek reményeivel; mire vártok még, hogy felszálljatok rá? A Nap már nyugszik és hamarosan eljő az éj, amikor ez megtörténik, akkor senki se hall és ment meg titeket.

Ó Zionom mi lesz veled, mikor eljő az éj? A nemzetek lovasai és emberei már készek a háborúra; sok síró anya felkészült, hogy búcsút vegyen gyermekeitől, akik valószínűleg nem térnek vissza! Mi lesz az Én lányaimmal, mikor eljő a háború? Beszennyezi őket az ellenség és a becsületüket eltapossa. Ó Izraelem gyászoljátok a Bátraitokat, akik nem térnek vissza; öltsétek fel a szőrzsákot és öntsetek hamut a fejetekre; énekeljétek a gyászdalokat, mert a tragédia és a szomorúság napjai közelegnek! Enyéim békéje és öröme sírásba és gyászba fordul.

Minden változik, így amit ismertek, az holnap nem lesz többé; másodperc tört része alatt minden destabilizálódik; örömötök szomorúságba fordul, a béke kétségbeesésbe, a világosság sötétségbe. Csak azok, akik félik az Urat és bíznak Benne lesznek képesek sziklaszilárdak lenni a kezdődő nehéz próbák alatt.

Maradjatok meg Békémben, Enyéim, Örökségem.

Atyátok, Jahve, a Teremtés Ura.

http://profeciascambiodeera.blogspot.com/p/mensajes-enoc-2019.html