Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Nincs már sok időtök, amíg eljövök ítélni 20170324

2019. március 23. 17:34 - Andre Lowoa

"Mint Isteni Megváltótok, az a kötelességem, hogy vezesselek benneteket, és hogy felfedjem előtettek azokat a lehetőségeket, amelyekkel biztosíthatjátok, hogy alkalmasak legyetek belépni Paradicsomomba.

Ne utasítsátok el prófétáimat. Ezt most különösen Szent Szolgáimnak mondom.

Nektek alázattal és tiszta lélekkel kérnetek kell Tőlem, hogy Szentlelkemmel borítsalak be benneteket, a megkülönböztetés kegyelmének érdekében.


... Új Ég és Új Föld birodalmába

... Ez a kihívás a lelkek felkészítésére a Második Eljövetelem alkalmából, a valaha is létező legnagyobb lelkipásztori feladat, és ezt neked, szeretettel és örömmel a szívedben, el kell fogadnod.

Fogadd tehát a kiválasztottság ajándékát, mint ezen idők, a végső idők Szent Szolgája, amikor az Új Ég és Föld, mint Új Paradicsomom emelkedik ki."


Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/nincs-mar-sok-idotok-amig-eljovok-itelni/

"Meggyógyítom hűtlenségüket, s szívemből szeretni fogom őket, elfordul tőlük haragom.
... Visszatérnek, hogy árnyékomban lakjanak, búzát termelnek, és gondozzák a szőlőt, amelynek olyan híre lesz, mint a Libanon bora."
... 

Válasz: Én vagyok a te Urad, Istened: * hallgass az én szavamra! (Vö. 11. és 9a vers.)
... 
»Halld, Izrael! Az Úr a mi Istenünk, az egyetlen Úr. Szeresd Uradat, Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes elmédből és minden erődből!« A második hasonló ehhez: »Szeresd felebarátodat, mint önmagadat!«
komment
süti beállítások módosítása