Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

2019. március 9. ÚJÍTSD MEG HÁZAMAT!

2019. március 09. 08:08 - Andre Lowoa

1988. március 2.

Elmondtam mindhárom imát. 1

Jézus?

A Szeretet van itt, dicsõítsd Nevemet, keltsd új életre Egyházamat, újítsd meg házamat, díszítsd fel kertemet! Ne tégy több rosszat! Az Ecclesia új életre kel, és béke lesz közöttetek.

Vassula azt akarom, hogy légy tökéletes… légy ártatlan! A gyermekeket ártatlanságuk miatt szeretem, nincs bennük rosszakarat. Jöjj, jöjj és bocsáss meg mindazoknak, akik megtagadtak téged. Bûnüket tekintsd víznek, amely tovább folyik. Virágom, felékesítem lelkedet, hogy lefegyverezzem a kõszívûeket. Adj! Adj! Adj nekik, szeretettel viszonozd a rosszat! Légy a tükörképem!

Ó Péter, Péterem! 2 Te, akit Lelkem szeret, vezesd vissza nyájamat a tisztasághoz! Péter! Nézz rám! Kedves, nézz Arcomra, tisztelj engem, Uradat ! A szeretet és a hûség találkozik most. Az igazságosság és a béke áll most ajtótok elõtt. Mindenkit megmentek, aki ragaszkodik hozzám, én vagyok a menedéketek. Nézz körül Péter, nem láttad? Nem vetted észre? Szemem belefáradt annak szemlélésébe, miként mészárolják le ábeleimet a káinok. Mert ugyan fület adtam nekik, de nem akarnak hallani. Szemet is adtam, de nem akarnak látni. Megkeményedett a szívük. Saját dicsõségüket keresik, nem az enyémet. Ó Péter, mennyire fáradt vagyok… hiányzik a szeretet… Dicsõíts engem Péter! Dicsõíts kedvesem!

Jézus szeretettel telve beszélt Péterhez. Hallatszott a hangján, hogy szomorú és fáradt, de az is, .hogy bizalommal ráhagyatkozhat Péterre.


1Szent Mihály: Dicsérd az Urat! Dicsõség Istennek!
2 Péter a jelenlegi pápa jelképes neve. Amikor Jézus ezt a nevet kimondja, érzem, hogy milyen szeretet tölti el Szívét!
komment
süti beállítások módosítása