Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Az ördög befolyása miatt váltok tisztátalanná Szememben 20190308

2019. március 07. 19:13 - Andre Lowoa

Drága szeretett leányom, a Szentlélek Ereje most a legerősebb a világban, ezeken az Üzeneteken keresztül. Ahogy világszerte megnövekedett a Sátán gyűlölete az emberiség iránt, úgy a Szentlélek Ereje is növekedett, és nagy erejével le fog csapni a gonoszság középpontjára.


Mindig emlékezzetek arra, hogy az Isten és a Sátán közötti harc az emberek lelkéért folyik. És bár Atyám minden hatalmat és Kegyelmet kiáraszt az emberiségre, a gonosz minden bűnös tettet és cselekedetet elkövet a lelkek ellen. Sok ember érzéketlen arra, ami történik, és sajnos, sokan önként adják át magukat a Sátánnak azáltal, hogy megnyitják a lelküket, és lehetővé teszik számára, hogy beléphessen abba.

 

Eltarthat egy ideig, amíg a Sátán ténylegesen kinyilvánítja magát a lelkekben, és azok, akik Rajtam, Jézus Krisztuson keresztül folyamatosan keresik a megbékélést, Kegyelmeket fognak kapni, hogy kiállhassanak ellene, megvédvén magukat attól, hogy engedjenek a tetteknek, amelyek a teljes romlottsághoz vezethetnek. Arra sürgetlek mindnyájatokat, hogy imádkozzatok azokért a lelkekért, akik áldozatul esnek a Sátán cselszövéseinek és gonosz szándékainak. Kérlek, imádkozzátok ezt az imát:

A Keresztes Imahadjárat 139. imája: Erőért a gonosz legyőzésére

Drága Jézus, védj meg engem az ördög gonoszságától. A Te Drága Véreddel boríts be engem és mindazokat, akik gyengék és védtelenek az ő jelenlétében. Add meg nekem a bátorságot, hogy ellentmondjak neki, és segíts nekem, hogy naponta elkerüljem minden arra tett próbálkozását, hogy bármilyen módon elkötelezzem magam neki. Ámen.

Kérlek, ne hagyjátok figyelmen kívül az arra tett figyelmeztetésemet, hogy milyen veszéllyel jár az, ha elkötelezitek magatokat a Sátánnak, megadván magatokat az ő gonosz módszereinek. Amikor utánozzátok tulajdonságait, amelyek magukba foglalják a hazudozást, a vágyaitok kielégítését, a másoknak okozott fájdalmat és felebarátjaitok rágalmazását, akkor tudni fogjátok, hogy ő elnyelt benneteket, és egyedül csak Rajtam keresztül és az Általam adott Kegyelmek által lesztek képesek kicsúszni a szorításából, amelyet rajtatok gyakorol.

Mindig hívjatok Engem, Jézus Krisztust, amikor tudjátok a szívetekben, hogy az ördög befolyása miatt váltok tisztátalanná Szememben.

Jézusotok”
Olvass tovább: https://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/az-ordog-befolyasa-miatt-valtok-tisztatalanna-szememben-139/


—–
Római katolikus:
2019-03-08

 

Péntek hamvazószerda után

OLVASMÁNY Izajás próféta könyvéből
Az igazi böjti lelkület: az önzetlen szeretetből fakadó jó cselekedetek gyakorlása.
A helyes böjtölésről prófétája által szól az Úr:
Kiálts teli torokból, ne kíméld magad, emeld föl hangodat, mint a harsona. Hirdesd népemnek hűtlenségét, Jákob házának bűneit. Mert hiszen napról napra keresnek, és szeretnék megismerni útjaimat, mint olyan nemzet, amely az igazsághoz szabja tetteit, és nem hagyja el Istenének törvényét. Igaz ítéletet követelnek tőlem, és Isten közelségét óhajtják: „Miért böjtölünk, ha nem látod meg, és miért sanyargatjuk magunkat, ha nem veszed észre?” De lám, még a böjtöléstek napján is csak a hasznot keresitek, és sanyargatjátok munkásaitokat. Veszekedés és perlekedés közt böjtöltök, és ököllel ütitek le a szegényt. Bizony, mostani böjtöléstek soha nem szerez nektek meghallgatást a magasságban. Talán az ilyen böjt tetszik nekem? Ilyen az a nap, amelyen az ember megsanyargatja magát? Lehajtjátok fejeteket, mint a káka, és zsákot meg hamut terítetek magatok alá.
Ezt nevezitek ti böjtnek, olyan napnak, amely tetszik az Úrnak? Tudjátok, milyen az a böjt, amelyet én kedvelek? Ezt mondja Isten, az Úr: Törd össze a jogtalan bilincseket, és oldd meg az iga köteleit! Bocsásd szabadon az elnyomottakat, törj össze minden igát! Törd meg az éhezőnek kenyeredet, és a hajléktalan szegényt fogadd be házadba. Ha mezítelent látsz, öltöztesd föl, és ne fordulj el embertársad elől! Akkor majd felragyog világosságod, mint a hajnal, és a rajtad ejtett seb gyorsan beheged. Előtted halad majd igazságod, és az Úr dicsősége gyűjt egybe téged.
Akkor, ha szólítod, az Úr válaszol, könyörgő szavadra így felel: Nézd, itt vagyok!
Ez az Isten igéje.
Iz 58,1-9a

VÁLASZOS ZSOLTÁR
Válasz: Istenem, te nem veted meg * az alázatos és töredelmes szívet. (19b. vers. – 1 D2 tónus)
Előénekes: Könyörülj rajtam, Istenem! † Mivel irgalmas és jóságos vagy, * töröld el gonoszságomat mérhetetlen irgalmaddal.
Mosd le bűnömet teljesen, * és vétkemtől tisztíts meg engem.
Hívek: Istenem, te nem veted meg * az alázatos és töredelmes szívet.
E: Gonoszságomat beismerem, * szüntelen előttem lebeg bűnöm.
Egyedül csak ellened vétettem, * ami színed előtt gonosz, olyat tettem.
H: Istenem, te nem veted meg * az alázatos és töredelmes szívet.
E: Mert az áldozatban kedved nem leled, * s ha égőáldozatot hoznék, nem vennéd szívesen.
Isten előtt kedves áldozat a megtört lélek! * Istenem, nem veted meg az alázatos és töredelmes szívet.
H: Istenem, te nem veted meg * az alázatos és töredelmes szívet.
Zsolt 50,3-4.5-6a.18-19

EVANGÉLIUM ELŐTTI VERS
A jót keressétek és ne a rosszat, hogy éljetek, * és az Úr veletek marad. Ám 5,14 – 2. tónus.

† EVANGÉLIUM Szent Máté könyvéből
Jézus tanítványai majd akkor böjtölnek, ha nem lesz velük a Mester.
Keresztelő János tanítványai egyszer Jézushoz járultak, és megkérdezték tőle: „Miért van az, hogy mi és a farizeusok gyakran böjtölünk, a te tanítványaid viszont nem tartanak böjtöt?”
Jézus így felelt nekik: „Vajon szomorkodhat-e a násznép, amíg velük van a vőlegény? Eljönnek a napok, amikor elviszik tőlük a vőlegényt, akkor majd böjtölnek.”
Ezek az evangélium igéi.
Mt 9,14-15″

https://igenaptar.katolikus.hu/nap/index.php?holnap=2019-03-08


——
Görög katolikus:

 

Ezt mondja az Örökkévaló, a Seregek Ura:

„Megszabadítom népemet
    a keleti országokból,
kimentem őket
    nyugat földjéről.
Hazahozom őket Jeruzsálembe,
    hogy ott lakjanak.
Akkor ismét a saját népemmé lesznek,
    én pedig igazán az Istenük leszek.”

Ezt mondja az Örökkévaló, a Seregek Ura: „Legyetek erősek és bátrak, hiszen hallottátok a próféták üzenetét, amikor az Örökkévaló, a Seregek Ura Templomának újjáépítése megkezdődött, és az alapozáshoz hozzákezdtetek! Most ugyanezt mondom nektek: 10 A Templom alapjának megépítése előtt nem volt eredménye sem az emberek, sem az állatok munkájának. Azelőtt nem volt biztonságban az ellenségtől senki, aki egyik városból a másikba ment. Azelőtt minden embert a társa ellen fordítottam.

11 De mostantól kezdve minden másképpen lesz! Ezentúl nem úgy fogok bánni e nép maradékával, mint a Templom alapozása előtti időben — mondja az Örökkévaló, a Seregek Ura. — 12 Mert békességben fognak vetni, a szőlő is gazdag termést hoz, a szántóföld is bőségesen terem, mert esőt ad az ég is kellő időben. Én pedig mindezeket örökségül adom e nép maradékának.

13 Izráel és Júda népe! A Templom alapozása előtt a nemzetek Izráel pusztulását emlegették, ha átkozni akartak valakit. De ezentúl másképp lesz! Olyan bőségesen megáldalak titeket, hogy áldásként fogják említeni neveteket! Legyetek erősek, bátrak, és ne féljetek!”

14 Mert ezt mondja az Örökkévaló, a Seregek Ura: „Amikor őseitek magukra haragítottak, elhatároztam, hogy veszedelmet hozok rájuk, és úgy is tettem — az Örökkévaló, a Seregek Ura mondja ezt! 15 Ugyanígy, most elhatároztam, hogy jót teszek Jeruzsálemmel és Júda népével — ezért hát ne féljetek!

16 Ti viszont tartsátok magatokat a következőkhöz: Mondjatok igazat egymásnak! Peres ügyekben szolgáltassatok igazságot, s ezzel teremtsetek békességet! 17 Még csak ne is tervezzetek semmi rosszat egymás ellen, és ne esküdjetek hamisan, mert ezeket gyűlölöm!” — mondja az Örökkévaló.

18 Az Örökkévaló, a Seregek Ura ismét szólt hozzám: 19 „Ezt üzeni az Örökkévaló, a Seregek Ura: Eddig böjtöt tartottatok a negyedik, ötödik, hetedik és a tizedik hónapban[a]. De mostantól fogva ezek az ünnepek Júda népe számára az örvendezés és boldogság vidám ünnepei lesznek. Csak szeressétek az igazságot és a békességet!”

A nemzetek fölmennek Jeruzsálembe az Örökkévalót imádni

20 Ezt mondja az Örökkévaló, a Seregek Ura: „Eljön még az idő, mikor a nemzetek városaiból sokan jönnek Jeruzsálembe. 21 Az egyik városból jövők így biztatják a másik város lakóit: »Gyertek velünk ti is, menjünk föl Jeruzsálembe, az Örökkévaló előtt imádkozni, és az Örökkévalót, a Seregek Urát keresni!« Azok pedig felelik: »Megyünk mi is veletek!«

22 Bizony, azokban a napokban erős és nagy nemzetek fiai jönnek[b] sok-sok nemzetből Jeruzsálembe, hogy az Örökkévalót, a Seregek Urát keressék, és az Örökkévaló előtt imádkozzanak.”

23 Ezt mondja az Örökkévaló, a Seregek Ura: „Abban az időben oly sokan jönnek az idegen nyelvű nemzetek közül, hogy minden zsidó férfi ruháját tíz nem zsidó jövevény ragadja meg, így kérlelve őket: »Hadd menjünk veletek, mert hallottuk, hogy Isten veletek van!«””

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Zechariah+8%3A7-23&version=NRSVCE;NR2006;SCH2000;ERV-HU;BDS

 
komment
süti beállítások módosítása