Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Az első pecsét: a hitehagyás - Engedjétek, hogy vezesselek benneteket 20170307

2019. március 06. 17:09 - Andre Lowoa

"Az első pecsét: a hitehagyás (aposztázia)

Kérlek benneteket, ne pazaroljátok el az örök életet azáltal, hogy hűséget fogadtok azoknak a vallásoknak, amelyek tisztelik a New age gyakorlatait, beleértve a Reikit, a Jogát, a New age meditációkat, a tarot kártyákat, a jövőbelátást (clairvoyancy), a médiummal foglalkozó olvasmányokat, és a felemelkedett mesterekkel összefüggő angyalimádást.

Ezek az okkult gyakorlatok, lassan, de biztosan elfogadottakká válnak, nemcsak a társadalmatok által, hanem a Katolikus és más Keresztény Egyházak által is."

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/az-elso-pecset-a-hitehagyas/
IMA:
"Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved; jöjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma; és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek; és ne vígy minket a kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól!"

VÖ.:
"H: Az Úr az igazakat kimenti * minden szorongatásukból. 
Zsolt 33,4-5.6-7.16-17.18-19"
"Második Eljövetelemet nem lehet megakadályozni, sem pedig megállítani
...
komment
süti beállítások módosítása