Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Az Atyaisten: A Vörös Sárkánynak Európa lesz az elsődleges célpontja, azt követően pedig az Egyesült Államok 20170214

2019. február 13. 17:25 - Andre Lowoa

"Azonban tudnotok kell, hogy a Vörös Sárkány, amelyről már egy bizonyos ideje értesültetek, most óvatosan, de halálos szándékkal felemelte fejét, hogy világszerte felfalja a keresztényeket.

Miután oly sokáig türelmes volt várakozásában, most le fog csapni – tüzet okádva – hogy mindent elpusztítson, ami Irántam, a Legmagasságosabb Isten és szeretett Fiam, Jézus Krisztus iránti hódolatot képvisel.

Európa lesz az elsődleges célpontja, és azt követően az Amerikai Egyesült Államok.

Bevezetésre kerül a kommunizmus, és jaj annak, aki ellenszegül a Vörös Sárkány uralmának.

 

...
Kérlek benneteket, gyermekeim, hogy ne hagyjátok figyelmen kívül ma az életeteket érintő mennyei beavatkozásomat.

Mert közületek mindazoknak, akik mélyen szeretnek Engem, Atyjukat, tudniuk kell, hogy erre a fontos utazásra fel kell készítenem benneteket.

Mint szerető Teremtőtök és Atyátok, nem tenném meg a kötelességemet, ha nem kommunikálnék veletek ez alatt az idő alatt – a végidő alatt –, amelyet ti itt a Földön jelenleg így ismertek.

Ti, akik talán féltek legszentebb Szavaimtól, hadd vigasztaljalak meg benneteket azáltal, hogy ez nem a világvégét jelenti. Mert ez nem az.



Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/az-atyaisten-a-voros-sarkanynak-europa-lesz-az-elsodleges-celpontja-azt-kovetoen-pedig-az-egyesult-allamok/




Küszöbön a harmadik világháború? A Dél-kínai tenger lehet a gyújtózsinór

http://www.atv.hu/kulfold/20170203-kuszobon-a-harmadik-vilaghaboru-a-del-kinai-tenger-lehet-a-gyujtozsinor

Fortyogó tenger

http://magyaridok.hu/lugas/fortyogo-tenger-1371640/

"Donald Trump szakítva az elődök óvatoskodó magatartásával határozott nyomást fejt ki Kínára, legyen szó gazdasági vagy politikai kérdésekről. A Dél-kínai-tenger körül olyan teljes a meg nem értés, hogy a két atomhatalom között akár komoly összetűzés is kialakulhat."


Ez ugyan korábbi cikk , de lehet hogy rámutat valamire a kínai politikában:

Európa - Nyugat:
"Üzeneteim által, a szeretet üzenetei által, meg kell vigasztalni gyermekeimet, és erre hivatkozva meg fogom nyugtatni őket.
...

Ti az üldöztetéstől meg lesztek kímélve, hogy erősek maradhassatok, és hogy teljes erőtökből imádkozzatok ezekért a gonosz emberekért.

Ez segíteni fog a terror gyengítésében és a háború, az éhínség és a vallásüldözés elhárításában.

...

Mert közületek mindazoknak, akik mélyen szeretnek Engem, Atyjukat, tudniuk kell, hogy erre a fontos utazásra fel kell készítenem benneteket.

...

Ti, akik talán féltek legszentebb Szavaimtól, hadd vigasztaljalak meg benneteket azáltal, hogy ez nem a világvégét jelenti. Mert ez nem az. ..."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/az-atyaisten-a-voros-sarkanynak-europa-lesz-az-elsodleges-celpontja-azt-kovetoen-pedig-az-egyesult-allamok/
IMA:
Keresztes Imahadjárat 30

komment
süti beállítások módosítása