Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"Kérlek benneteket, fogadjátok a Gyógyulásnak ezt az új Ajándékát, amellyel most megajándékozlak benneteket." 20180115

2019. január 14. 18:34 - Andre Lowoa

"Azoknak, akik Hozzám jönnek, megkönnyítem majd szenvedéseiket. Azért fogom ezt tenni, hogy a lelkük hitét lángra gyújtsam, de csak a Szentlélek Ereje által gyógyulhatnak meg.

Hozzátok Hozzám szenvedéseiteket. Hozzátok Hozzám gondjaitokat. Hozzátok Hozzám fájdalmaitokat.

...
Kérlek benneteket, fogadjátok a Gyógyulásnak ezt az új Ajándékát, amellyel most megajándékozlak benneteket. Ez a Keresztes Imahadjárat egyik imájából áll, és meggyógyít majd benneteket elmében, testben és lélekben.
...

Mindenekelőtt a hitetek az, amivel törődnötök kell. Ezután, Irgalmasságom által, Szent Akaratomnak megfelelően, válaszolni fogok a gyógyulásra vonatkozó kérésetekre.

Szeretett Jézusotok"

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/kerlek-benneteket-fogadjatok-a-gyogyulasnak-ezt-az-uj-ajandekat-amellyel-most-megajandekozlak-benneteket/
Római Katolikus:
"Bizony, többet ér az engedelmesség, mint az áldozat ..."
 
Görög Katolikus:

"A cselekedetek és a hit

14 Testvéreim, mit használ, ha valaki azt mondja, hogy van hite, de cselekedetei nincsenek? Vajon üdvözítheti-e őt egyedül a hit?"
----
"52 Jézus erre így válaszolt: „Menj el, a hited meggyógyított.” A férfi azonnal visszanyerte a látását, és csatlakozott a Jézust kísérő csoporthoz."
 -----
----
Tóra:
"Számhoz érintette, és ezt mondta: Íme, ez megérintette ajkadat, bűnöd el van véve, vétked meg van bocsátva. ..."
-----
komment
süti beállítások módosítása