Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Pietrelcinai Szent Pio atya gondolatai

2018. december 31. 08:06 - Andre Lowoa

A türelem tökéletesebb, ha nem zavarja sürgetés. Ha a Jóisten meg akarja hosszabbítani a próba idejét, ne panaszkodjatok és ne akarjátok kifürkészni annak okát, hanem gondoljatok arra, hogy Izrael fiainak negyven éven át kellett vándorolniuk a pusztában, mielőtt az ígéret földjére tehették volna a lábukat.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2013/10/

Az év első hónapja nem múlhat el úgy, kedves gyermekem, hogy lelkem ne küldené neked üdvözletét. Légy mindig biztos abban, hogy szívem szeretettel van irántad, és áldást, minden jót és mindenfajta lelki boldogságot kíván neked. Gyermekem, vésd jól szívedbe, hogy minden nap egyre nagyobb hálával tartozol az édes Üdvözítőnek, és úgy kell cselekedned, hogy ez az év több jót termeljen az előzőnél. Mert ahogyan az évek múlnak és közelít az örökkévalóság – Istenhez emelve lelkünket -, egyre bátrabbaknak kell lennünk, és a legnagyobb igyekezettel kell szolgálnunk Őt mindenben. Keresztény hivatásunk és küldetésünk kötelez erre minket.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/01/
Az Úr a szeretet mértékével ítél majd meg mindannyiunkat.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/08/
Csak azt illeti a dicsőség koszorúja, aki bátran küzd az utolsó pillanatig. Szent harcunkat kezdjük meg a következő évben is. Isten segít majd és az örök győzelemmel koronázza meg életünket.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/12/
Fogadj el minden fájdalmat és meg nem értést, amely föntről ered! Így leszel tökéletes és így leszel szentté.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/03/
Isten és a sátán között a harctér az emberi lélek. Itt folyik a harc az élet minden pillanatában. Szükséges, hogy a lélek szabad bejárást engedjen az Úrnak, és általa mindenfelől megerősítse, fölfegyverezze magát. Az ő fénye így majd rávilágít a tévedésekre. A léleknek Jézus Krisztusba kell öltöznie, az Ő igazságába és igazságosságába, fel kell vennie a hit pajzsát, Isten igéjét, hogy le tudja győzni a hatalmas ellenségeket. Ahhoz, hogy Jézus Krisztusba öltözzünk, meg kell halnunk önmagunknak.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/06/
Jézus:
– Élő hitedet add nekem, és őrizd meg azt!
Pio atya: – Ez első ajándékom, és a három királyokkal együtt lábaid elé borulva, az egész világ előtt megvallak Téged igaz és egyetlen Istenünknek.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/08/

komment
süti beállítások módosítása