Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Pietrelcinai Szent Pio atya gondolatai

2018. december 30. 08:05 - Andre Lowoa

A próbák, amelyek elé az Úr állít és állítani fog még, az isteni szeretet jelei, gyöngyök a lélek számára. Kedveseim, elmúlik a tél és beköszönt a tavasz, amely annál több szépséget hoz majd, minél keményebbek voltak a viharok.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/04/
Az örök békéért való lángolásunk jó és szent, de meg kell szelídítenünk azzal, hogy teljesen belenyugszunk Isten akaratába. Jobb megtenni Isten akaratát a földön, mint a mennyországot élvezni. “Szenvedni és meghalni” – ez volt Szent Teréz jelszava. Édes a tisztítótűz, amikor Isten szeretetéért szenvedünk.

http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2013/10/

Ha mások akaratát megtesszük, számolnunk kell azzal, hogy Isten akaratát teljesítjük, amely elöljáróink és felebarátaink akaratában nyilvánul meg.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/08/
Ha szorongó és nyugtalan magadra tekintesz, megláthatod, hogy ez gátol meg legjobban a tökéletesedés útján. Szívedet, gyermekem, helyezd szelíden Urunk sebeibe. Mélyen bízz irgalmában és jóságában, abban, hogy Ő soha nem hagy el, és öleld jól magadhoz szent keresztjét!
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/11/
Határtalan örömöt érzek, hogy az Úr bőkezűségében mindig kedveskedik lelkednek. Tudom, hogy szenvedsz, de nem éppen ez a biztos jele annak, hogy Isten szeret téged? Tudom, hogy szenvedsz, de nem ez-e a megkülönböztető jele minden léleknek, amely eledeléül és örökségéül Istent, a keresztre feszített Istent választott? Tudom, hogy lelked mindig próbák alatt áll és körülfog a sötétség – de legyen elég neked, gyermekem, tudni azt, hogy Jézus veled és benned van.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/03/
Imádkozz és bízzál! Ne háborogj! A kapkodás nem vezet sehova. Isten irgalmas és meg fogja hallgatni imádságodat.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/01/
Istenünk, Országod nincs messze. Részesíts bennünket dicsőségedben itt a földön, hogy Országod lakói lehessünk a mennyben. Add meg, hogy szereteted áldozatának bizonyságaképpen példaadással és tettekkel hirdethessük isteni királyságodat. Légy szíveink Ura most, hogy Ura légy az örökkévalóságban. Sohase vonhassuk ki magunkat királyi hatalmad alól, se az élet, se a halál ne tudjon elszakítani Tőled. Az életet mindig Belőled, a Te szeretetedből merítsük, hogy szétáradjon az emberek között. Hallhassuk meg minden pillanatban, hogy csak belőled éljünk és Te áradhass szét szívünkben.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/08/

Jézusom, ments meg mindenkit! Áldozatul fölajánlom magam mindenkiért! Erősíts meg, vedd szívemet és áraszd el szereteteddel! Azután rendelkezz velem!
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/07/
Légy mindig hűséges Istenhez, soha ne feledd neki tett ígéreteidet, és ne figyelj az esztelenek tréfálkozásaira! Tudd, hogy a világ és a világiak mindig kigúnyolták a szenteket, ők mégis fölötte álltak a világnak és a világ hatalmasainak.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/06/
Nehéz szentté válni. Nehéz, de nem lehetetlen. A tökéletesség útja hosszú. Olyan hosszú, mint bármelyikünk élete. A megpihenés vigasz a hosszú úton. De amint felfrissültünk, nyomban fel kell kelnünk, és folytatni kell utunkat.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/12/
Sohasem fordult meg a fejemben semmiféle bosszú gondolata: imádkoztam a rágalmazókért és imádkozom. Volt olykor, amikor azt mondtam az Úrnak: “Uram, ha megtérésükhöz szükséges egy kis ostorozás, add csak meg nekik, hogy üdvözüljenek!
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2013/09/

komment
süti beállítások módosítása