Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Pietrelcinai Szent Pio atya gondolatai

2018. december 28. 08:03 - Andre Lowoa

A saját ügyleteiknek élő világiak sötétségben és tévedésben élnek, nem törődnek azzal, hogy megismerjék Isten dolgait, és nem gondolnak örök üdvösségükre sem. Nem akarnak tudni annak a Messiásnak eljöveteléről, akire annyian várnak, aki után annyian sóhajtoznak, akiről a próféták szóltak és jövendöltek.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/12/
Az angyalok csak azért féltékenyek ránk, mert nem szenvedhetnek Istenért. Csak a fájdalom árán mondhatja biztosan a lélek: – Istenem, ugye látod, hogy szeretlek?
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/03/

 

Az élő hit és az Isten által rendelt vezetőhöz való teljes ragaszkodás fénye világította meg Isten népének útját a sivatagban. Ez a fény világít örökké minden olyan lélekben, amely elfogadja az Atyát. Ez a fény vezette a háromkirályokat a megszületett Messiás imádására. Ez az a csillag, amelyről Bálám jövendölt. Ez a fáklya, amely a magányos lelkek lépteit vezeti. – Ez a fény és ez a csillag és ez a fáklya világítja meg a te lelkedet is. Vezetik lépéseid, hogy en ingadozz. Megerősítik lelkedet az isteni szeretetben, és a lélek megy előre örök célja felé.
Te csak sötétséget látsz majd, de ez nem a kárhozat fiait elnyelő sötétség, hanem az, ami körülfogja az örök Napot. Maradj meg szilárdan és higgy! Hidd, hogy ez a Nap beragyogja lelkedet! Épp erről a napról énekelt Isten prófétája: A Te világosságodban látunk világosságot… (Zsolt 36,10)
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/01/

Cselekedd a jót, bárhol is vagy, hogy mindenki azt mondhassa: “Ez Krisztus gyermeke“.

Viseld a kínokat, betegségeket, fájdalmakat Isten szeretetéért és a szegény bűnösök megtéréséért. Védd meg a gyengét, vigasztald meg, aki sír!
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2013/09/

Ha nyugodtak vagyunk, nem csak magunkat fogjuk megtalálni, hanem lelkünket is, és ezzel együtt Istent.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2013/10/

Isten gazdaggá teszi azt a lelket, amely előtte egészen levetkezik.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/08/
Legyünk szentekké, így miután együtt voltunk a földön, együtt leszünk mindig a mennyben is.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/06/
Mennem kell, mert hív és sürget a harang. Megyek a templomi szolgálatra, a szent oltárhoz, vár Isten drága szőlőtövének vére, a szent bor, amelytől csak szerencsés kevesek részegedhettek meg. A Fiúval egyesülten bemutatlak titeket a Mennyei Atyának: Jézussal egyesülök, akiben, akiért és aki által egészen tietek vagyok az Úrban.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/07/

Minden emberi gondolatban van jó is, rossz is. A jóval azonosuljunk, a rosszat pedig kerüljük el!
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/11/
Mit mondjak még neked? A Szentlélek kegyelme és békéje legyen mindig szívedben! Helyezd szíved az üdvözítő nyitott oldalába, és egyesülj szíveink királyával, azzal a szívvel, emelynek minden más szív tisztelettel és engedelmességgel tartozik. Ez a szív mindig nyitva áll meghallgatásodra.
Kedves gyermekem, ne felejts el szólni hozzá az én érdekemben is, hogy isteni irgalma tartson meg jónak, engedelmesnek, hűségesnek és mindegyre önátadóbbnak.

http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/08/

Ne törődjetek azzal, ha szaporodnak a megpróbáltatások: az Isten közelében élő lelkeknek nagyobb próbákat kell kiállniuk.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/04/

Szeresd Urunkat, gyermekem, és szeresd az Ő jegyesét, az Egyházat. Szeresd ezt a kedves és édes galambot, mert csak ő költheti ki a tojást, hozhatja világra a Vőlegény kis galambfiókáit.
Mondj köszönetet állandóan Istennek, hogy az Egyház gyermeke lehetsz megannyi lélek nyomán, akik előttünk boldogan tértek az Úrhoz.
Élj együttérzésben minden pásztorral, prédikátorral és lelkivezetővel, és lásd magad előtt őket a föld színén, hiszen a világ minden részén megtalálhatóak! Imádkozz értük Istenhez, hogy üdvözüljenek és gyümölcsözően végezhessék a lelkek üdvözítését.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/02/

komment
süti beállítások módosítása