Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Pietrelcinai Szent Pio atya gondolatai

2018. december 24. 08:58 - Andre Lowoa

A Gyermek Jézus legyen a csillag, aki átvezet téged az élet pusztaságán.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/12/
A világ nem becsül minket, mert Isten gyermekei vagyunk. Vigasztalódjunk, mert Isten ismeri az igazságot. Ő nem mond hazugságokat.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/08/
Aki nem elmélkedik, olyan, mint aki soha nem néz tükörbe, tehát nem teszi rendbe magát, mielőtt elmenne otthonról, hiszen nem is tudja, hogy piszkos lett. Az az ember, aki elmélkedik és gondolatát Isten felé fordítja, lelkének tükréhez, megpróbálja felismerni hibáit, kijavítani azokat. Uralkodik ösztönein és helyreállítja lelkiismeretét.

http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2017/02/

Az ördög egyetlen kapun át, az akarat kapuján tud bejutni lelkünkbe.Nincsenek titkos kapuk.
A bűn csak akkor bűn, ha akarattal követtük e. Ha nem így van, akkor nem bűnről van szó, hanem emberi gyöngeségről.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/04/

Csak Jézus tudhatja, hogy milyen büntetés jár nekem, amikor a Kálvária fájdalmas útjára készül értem. Hasonlóképp fölfoghatatlan, hogy milyen enyhülést ad Jézusnak, ha együttérzek vele fájdalmaiban, és még inkább, amikor olyan lélekre lel,aki nem vigasztalást kér tőle, hanem azt, hogy részesülhessen a fájdalmakban.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/07/
Egy dolgot nem tudok semmi módon elviselni: ha magamnak kell szemrehányást tennem, mindig kész vagyok erre, de más esetében látni ezt, nem, ezt nem viselhetem el. Látni egy másikat megalázva, megszégyenítve, ez számomra elviselhetetlen.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2013/09/
Gyűlölöm a bűnt! Szerencsés lenne országunk, ha törvényeit a becsület és a keresztény tanítások alapján próbálná meg tökéletesíteni.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/11/
Ha bőséges termést szeretnénk, akkor nemcsak a vetés fontos, hanem sokkal inkább az, hogy a mag jó földbe kerüljön. És amikor majd szárba szökken, éberen óvjuk szívünkkel, hogy a konkoly ne fojthassa meg a zsenge hajtásokat.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/01/
Igen. Jó szívvel adom áldásomat a gyermekek hitoktatására. Ők Jézus legkedvesebb virágocskái. Megáldom a misszionáriusok buzgó tevékenységét is.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/07/
Jézus nyugodjon mindig szívedben, és engedje meg neked, hogy ott nyugodhass lábainál!
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2013/10/

Mindenekelőtt bevallom: számomra nagy csapás, hogy nem tud kitörni belőlem az a vulkán, amelyet Jézus helyezett szívembe. Elemészt Isten szeretete és a felebaráti szeretet.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/05/

Szeresd mindig a fájdalmat, amely az isteni bölcsesség alkotása, és Isten szeretetének műveként nyilatkozik meg.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/03/

komment
süti beállítások módosítása