Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"Szeretett Fiam Második Eljövetele közel van" 20161224

2018. december 23. 16:06 - Andre Lowoa

"most is kész vagyok Fiamat, Jézust, a Megváltót ismét elküldeni,
... Szeretett Fiam Második Eljövetele közel van, gyermekeim. Ő azért lesz ismét elküldve, hogy jogos trónját visszakövetelje arra az időre, amikor Ő, mint az emberiség Királya fog uralkodni.

... Fiam Igéjének és ígéretének hirdetése, követőim, rajtatok fog múlni, mert Ő azt szeretné, hogy ezek az üzenetek világszerte elterjedjenek."

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/mennyei-atya-azert-lesz-fiam-ismet-elkuldve-hogy-visszakovetelje-jogos-tronjat/

"Izraelnek is meghatároztam egy helyet, és oda telepítettem. Ezen a helyen lakik majd, és nem fogják többé háborgatni. A gonoszok sem szorongatják, mint kezdetben, attól a naptól fogva, hogy bírákat rendeltem népem, Izrael fölé. Megszabadítalak minden ellenségedtől. Azt is közli veled az Úr, hogy fölépíti (uralkodó)-házadat. Házad és királyságod örökre fennmarad színem előtt, és trónod mindörökké szilárd marad.«
Ez az Isten igéje.
2Sám 7,1-5.8b-12.14a.16"
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index2016.php?holnap=2016-12-24

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=613740282159746&id=100005713388377




"Nem, ők még azt is elő fogják segíteni, hogy Atyám Egyházában az utálat tetteit kövessék el, és mindezt a polgári jogok és a tolerancia nevében.

Elnézőek lesznek a bűnnel szemben, és az ilyen bűnök fitogtatásával meg fognak Engem bántani Szent Tabernákulumom előtt, elvárván Tőlem, hogy lenyeljem az ilyen undorító tetteket.

Hamarosan el fogják törölni a Szentségeket, hogy az mindenkinek megfeleljen."

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/vigyazzatok-az-uj-vilagvallas-latszatra-jonak-es-szent-szervezetnek-fog-tunni-tele-szeretettel-es-egyutterzessel/


Vö.

http://777blog.hu/hirek/megujulasra-van-szukseg-ferenc-papa-ostorozo-hangnemben-szolalt-fel/

komment
süti beállítások módosítása