Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

“Én ezen a különleges napon, Békét, Szeretetet és Örömöt hozok nektek.” 20171222

2018. december 21. 17:41 - Andre Lowoa

Én, Jézus Krisztus, a Világ Üdvözítője, mindnyájatokat, Isten gyermekei, szívesen üdvözöllek Királyságomban, melyet Atyám ígért Nekem.
Ugyanez érvényes most is, amikor a Második Eljövetelemre készítelek fel benneteket. Azok a lelkek nyitják meg majd szívüket Hívásomra, akiknek egyszerű az Irántam való szeretetük a szívükben. És jelenleg azok válnak Tanítványaimmá, akik közületek alázatos szívűek és tiszta lelkűek. Általatok lesz az is, éppen úgy, mint volt annak idején, amikor a Földön jártam, hogy meghallják Szavamat, és hinni fognak benne.

Én ezen a különleges napon, Békét, Szeretetet és Örömöt hozok nektek.

Jézusotok”



Római katolikus:
“† EVANGÉLIUM Szent Lukács könyvéből

A Szent Szűz énekkel ad hálát megváltósága kegyelmeiért. 
Erzsébet meglátogatása alkalmával Mária így magasztalta Istent: „Magasztalja lelkem az Urat, és szívem ujjong megváltó Istenemben! Mert tekintetre méltatta alázatos szolgálóleányát, lám, ezentúl boldognak hirdet engem minden nemzedék. Nagy dolgokat művelt velem a Hatalmas, szentséges az ő neve! Irgalma nemzedékről nemzedékre száll, mindazokra, akik félik őt. Nagyszerű dolgot tett karja ereje, széjjelszórta mind a gőgös szívűeket. Lesöpörte trónjukról a hatalmasokat, és felmagasztalta az alázatosakat. Az éhezőket elhalmozta minden jóval, de a gazdagokat elküldte Üres kézzel. Felkarolta gyermekét, Izraelt, megemlékezve irgalmasságáról, amint atyáinknak megígérte: Ábrahámnak és utódainak mindörökre!” Mária ott maradt még körülbelül három hónapig, azután visszatért otthonába.
Ezek az evangélium igéi.

Lk 1,46-56″
Görög katolikus: 
” 4Ő maga a béke lesz. “
—–
—–
Tóra:
” 25Azon a földön laknak majd, amelyet szolgámnak, Jákobnak adtam, s amelyen atyáitok is laktak. Ők is ezen laknak majd, fiaik is, fiaik fiai is, mindörökre, és szolgám, Dávid lesz a fejedelmük mindörökre. 26A béke szövetségét kötöm velük, s ez örök szövetség lesz. Megerősítem és megsokasítom őket, és felállítom közöttük szentélyemet, örök időkre. 27Köztük lesz hajlékom, és én az ő Istenük leszek, ők meg az én népem lesznek. 28Akkor megtudják a népek, hogy én vagyok az Úr, én szentelem meg Izraelt, mert szentélyem mindörökre köztük lesz.
—–
—-
VIDEO:

This is Actually Happening to Jerusalem… (2017-2018)

komment
süti beállítások módosítása