Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Pietrelcinai Szent Pio atya gondolatai

2018. december 19. 08:41 - Andre Lowoa

A gyónást, amely a lélek megtisztulása, el kell végezni legalább minden nyolcadik napon. Nyolc nap után, gyónás nélkül, én nem vagyok képes megőrizni lelkem tisztaságát.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/04/
A keresztény lélek egyetlen napot sem tölt el anélkül, hogy ne elmélkedne Jézus Krisztus szenvedéséről.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/02/
A Mennyei Gyermek kedvessége meghódítja szívemet, szeretete rabul ejt. Engedd, hogy lelkem fölengedjen szereteted tüzénél, hogy eléghessek ebben a tűzben, égess hamuvá itt, lábad előtt, hogy egészen szeretetté váljak és magasztaljam jóságodat és szeretetedet!
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/12/
CSAK A TÁBORNOK TUDJA, MIKOR ÉS HOGYAN KELL BEVETNIE KATONÁIT. VÁRJ: ELÉRKEZIK A TE IDŐD IS.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/01/
Derűs béke áradjon szét lelkedben, ha arra gondolsz, hogy egy végtelenül jó Atya szolgálatában állsz. Ő olyan gyengéd, hogy leereszkedik teremtményéhez, hogy fölemelje, és magában saját teremtményévé alakítsa.
Űzd el a szomorúságot, mert a bánat azok szívébe rak fészket, akik a világ dolgaihoz ragaszkodnak.

http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2013/10/

Gyermekeim, sohasem lehet elég a felkészülés a szentáldozásra.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/07/
Ha arra gondolunk, hogy Jézus minden reggel belénk oltja magát, eláraszt bennünket, mindent nekünk ajándékoz, akkor ki kellene hajtania bennünk az alázat ágának. Az ördög viszont, aki nem képes olyan mélyen belénk oltódni, mint Jézus, rögtön kifakasztja a gőg rügyeit. Ez nem válik dicsőségünkre. Küzdenünk kell tehát, és meg kell próbálnunk fölemelkedni.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/09/
Isten áldása kísérjen, tartson meg és vezessen titeket! Ha egy kis nyugalmat szeretnétek ebben az életben, alapítsatok keresztény családot. Az Úr adjon nektek gyermekeket és kegyelmet, hogy a mennyei útra vezessétek őket.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/11/
Mária áldott lelke galambként szállt föl szent testéből, és szeretett Fia keblén nyugodott meg.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/05/
Meg kell alázkodni Isten előtt, és nem szabad elcsüggedned, ha Ő részesíteni akar Fiának szenvedéseiben és meg akarja veled tapasztaltatni gyengeségeidet. Amikor törékeny voltunk miatt elesünk, belenyugvással és reménykedve kell imádkoznunk, és meg kell köszönnünk mindazt a jót, amely által gazdagodtunk.

http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/08/

Odaadóan járjuk a keresztutat érte, Aki föláldozta magát értünk. Türelemmel járjuk utunkat, bízva abban, hogy följutunk a Tábor hegyére.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/03/
Ragaszkodj mindig a katolikus Anyaszentegyházhoz, mert csak az adhat neked igaz békét, mert csak nála és benne van a feláldozott Jézus, aki a béke igazi fejedelme.

http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/07/

komment
süti beállítások módosítása