Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Pietrelcinai Szent Pio atya gondolatai

2018. december 18. 08:40 - Andre Lowoa

Ahogyan a méhecskék átröpülnek a széles mezőkön, hogy elérjék a legkedvesebb virágokat, és ezután fáradtan, de elégedetten, virágporral megrakottan visszatérnek a léphez, hogy csendes munkálkodásban a virágok nektárát az élet nektárává alakítsák, így kell nektek is – miután befogadtátok – megtartanotok szívetekben Isten igéjét. Térjetek vissza a kaptárba; tehát figyelmesen elmélkedjetek, ízleljetek végig minden szót, keressétek a mélyen nyugvó jelentést. Ragyogó világosságban jelenik majd meg, hatalmat ad, hogy megsemmisítse az anyag felé irányuló vonzódásaitokat. A lélek tisztán szárnyalni kezd, hogy szívetek egyre inkább összeforrjon Uratok isteni Szívével.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/02/

Az Egyháznak minden ünnepe szép… a Húsvét, igen, a megdicsőülés…, de a Karácsonyban olyan melegség van, olyan gyermeki báj, amely megindítja egész szívemet.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/12/
Egyszerűségben járjatok az Úr útján és ne háborgassátok a lelketeket.

Gyűlölnötök kell hibáitokat, de ne legyen bennetek bosszúság. Maradjatok meg nyugalomban.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/04/

Ha az Ő akaratában megnyugodva szenvedsz, akkor nem támadod, hanem szereted Őt. Szíved nagyon megerősödik, ha arra gondolsz, hogy a fájdalom idején Jézus maga szenved benned és érted. 
Nem hagyott el téged, amikor elmenekültél előle – miért hagyna akkor magadra most, amikor szenvedéseddel szereteted bizonyítékát adod neki?
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/03/

Ha tőlünk függne, hogy meg tudunk-e állni a földön, akkor már az első fuvallattól biztosan az ellenség kezébe esnénk.

Bízzunk mindig az isteni kegyelemben, és így mindinkább megtapasztaljuk, hogy milyen jó az Úr!
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/08/

Jézus Krisztus mennybemenetele után Mária folyton arra vágyott, hogy újra együtt lehessen szent Fiával. Isteni Gyermeke nélkül a legridegebb számkivetésben érezte magát. Azok az évek a leglassúbb és leggyötrelmesebb mártíriumot jelentették számára. A szeretet mártíriuma égette lassan életét.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/05/
Jézus mindig legyen veletek, és tegyen mind méltóbbá benneteket arra, hogy szeretetéért szenvedni tudjatok.

http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2013/10/

Jézusom, Édesem, hogyan is élhetnék nélküled? Jöjj mindig Jézusom, jöjj, csak Te légy szívemben!
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/07/
Légy résen és ne csüggedj soha, ha lelki betegségben szenvedsz! Ha Isten hagyja, hogy elgyengülj, ez nem azért van, hogy elhagyd magad, hanem hogy visszaállítson az alázatba, és hogy a jövőben figyelmesebb légy.

http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/07/

Nagyon fáj látnom, ha valaki szenved. Vállalnám, hogy akár ököllel szíven üssenek, ha ezáltal megszabadíthatnám őt a fájdalomtól… Igen, így könnyebb lenne nekem.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/01/

Sohasem fogsz siránkozni a támadások miatt – bárhonnan is jönnek -, ha emlékezel arra, hogy Jézust egészen elárasztották azoknak a gonosz embereknek a gyalázkodásai, akiket Ő maga áldott meg. Keresztényi szeretettel fogsz megbocsátani mindenkinek, ha szemed előtt tartod a Mester példáját, aki még keresztre feszítői számára is az Atya bocsánatát kérte.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/09/

Vigasztalódjon, drága asszonyom, vigasztalódjon, mert az Úr karját nyújtja Önnek, és megvédi Önt. Igen, Ő mindenki atyja, de különösen azoké, akik boldogtalanok, és Önnek, aki özvegy anya, még inkább.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/11/

komment
süti beállítások módosítása