Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Pietrelcinai Szent Pio atya gondolatai

2018. december 15. 08:36 - Andre Lowoa

A családot járja át egészen a Lélek, amely mosolyogva tud lemondani önmagáról, mosolyogva tudja mindig és egészen föláldozni önmagát.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/11/

A szent keresztségben újjászületve mi is viszonozzuk a hivatásunkból kapott kegyelmet, hogy követhessük Szeplőtelen Szűzanyánkat. Szenteljük magunkat rendíthetetlenül Isten ismeretének, hogy mindjobban megismerjük, szolgáljuk és szeressük Őt.

 

http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/05/
Aki szeretni kezd, annak készen kell állnia a szenvedésre.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/03/
Egyre nagyobb szükségét érzem annak, hogy mind nagyobb bizalommal átadjam magam az Isteni Irgalomnak, és hogy reményemet csak Istenbe helyezzem.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/01/
Ha félünk, hogy elveszünk Isten jóságának karjában, ez még annál is furcsább, mint amikor a kisgyermek fél édesanyja ölében.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/12/
Isteni Mesterünk Szívének nincs szeretetre méltóbb törvénye, mint a szelídség, az alázat és a szeretet szolgálata.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/07/
Jézus szelíd jóságára és a Mennyei Atya irgalmasságára kérve kérlek benneteket, hogy ne lankadjatok soha a jónak útján! Fussatok mindig és sohase akarjatok megállni, hiszen tudjátok, hogy ezen az úton megállni annyi, mint visszatérni bűnös lépéseinkhez.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/07/
Jézus, úgy akarta, hogy édesanyja ne csupán lélekben, hanem testben is újra egyesüljön vele és teljes mértékben osztozzon dicsőségében.

Igen helyes és illő volt ez. Annak a testnek, amely még csak egy pillanatra sem állt az ördög és a bűn szolgálatában, romlatlanul kellett a mennybe jutnia.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/08/

Nem szabad erőszakosan cselekedni, mert így semmit sem érünk el. Keresztényi körültekintésre van szükség.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2013/10/

– Pio atya, ma van a Fájdalmas Szűzanya napja, szólj néhány szót!

– A fájdalmas Szűz szeret minket, fájdalomban és szerelemmel hozott minket a világra. Elmétekben mindig őrizzétek a Fájdalmas Édesanyát, és fájdalmai legyenek szívetekre pecsételve. Szerelem lángoljon bennetek érte és az Ő Fiáért.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/09/

Sohase fogok belefáradni az imába. Az imába Jézusomhoz. Az én imáim inkább a bűnhődésből fakadnak, mert számtalan bűnömmel nagyon elkedvetlenítettem Jézust. De ő végül megkegyelmez nekem.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/02/
Újra és újra emlékezetetekbe vésem bizalommal: semmitől sem kell félnie annak a léleknek, aki bízik az Úrban és reményét belehelyezi. Üdvösségünk ellensége mindig körülöttünk ólálkodik, megpróbálja kitépni szívünkből a horgonyt, amely az üdvösséghez köt, a bizalmat Atyánkban, Istenünkben. Fogjuk szorosan, nagyon szorosan ezt a horgonyt, ne engedjük el egyetlen pillanatra sem, különben minden elveszik.

http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/04/

komment
süti beállítások módosítása