Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

“Reményt hozok. Irgalmasságot hozok. Üdvösséget hozok.” 20171216

2018. december 15. 17:20 - Andre Lowoa

“… Királyságom a ti otthonotok. Nem szabad olyan nyomást éreznetek, hogy elutasítsátok családotokat, csakhogy egyesíthessétek szíveteket az Enyémmel. 
Reményt hozok. Irgalmasságot hozok. Üdvösséget hozok. Én hozom a végső szövetséget, a végső korszakot, mely Atyám Akaratának a beteljesedése lesz.Sohase féljetek Tőlem, mert Én a ti családotok vagyokegyesülten Testem és Vérem, Emberségem, valamint Istenségem által.

 

Nyugodjatok vállamon, mert Szeretetem és Irgalmasságom nagyobb annál, mint ahogyan azt bárki is ismeri.”

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/remenyt-hozok-irgalmassagot-hozok-udvosseget-hozok/

Rólad írták, hogy az ítélet idején csillapítod az Úr haragját; az apák szívét fiaik felé fordítod, és helyre állítod Jákob törzseit. Boldogok mind, akik téged láttak, akik a te barátságodban hunytak el.

Ez az Isten igéje.

Sir 48,1-4.9-11″
Világosítsa meg lelki szemeteket, hogy tudjátok, milyen reményre hívott meg titeket, milyen gazdag a dicsőséges öröksége a szentek között, és milyen mérhetetlenül nagy az ő hatalma rajtunk, akik hiszünk. “

EF 1,16-23

 25S a király így szólt: Vágjátok ketté az élő gyermeket, s adjátok az egyik felét az egyiknek, a másik felét a másiknak!” 26Akkor az az asszony, akinek a gyerek a sajátja volt – mivel fölébredt benne a fia iránti szeretet –, azt mondta a királynak: „Engedelmeddel, uram, adjátok oda neki a gyermeket, ne öljétek meg!” A másik ellenben így kiabált: „Ne legyen se az enyém, se a tied, vágd ketté!”
komment
süti beállítások módosítása