Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"Harcolj hadsereged katonáival a sátán elleni harcban, és segíts az egész emberiség megmentésében." 20161216

2018. december 15. 16:44 - Andre Lowoa

"Te vagy a végidők igaz prófétája, akit a Mennyország vezet, hogy segíts megtéríteni a világot. A segítség gyorsan fog jönni. Készülj fel! Örvendj, mert ez egy nagy ajándék."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/szuz-maria-a-vegidok-profetajat-a-mennyorszag-vezeti/

VÖ.:
"„Ti Jánoshoz fordultatok, és ő tanúságot tett az igazságról.
... Olyan tanúságom van, amely felülmúlja Jánosét:
Jn 5,33-36"


AZ ESEMÉNYEK:

URGENT/COLLAPSE OF EARTH'S SHIELD/REVERSAL OF MAGNETOPAUSE NOW!



http://faktor.hu/faktor-antarktisz-arktisz-globalis-felmelegedes

http://m.hvg.hu/vilag/20161207_foldrenges_indonezia_halottak

http://m.hvg.hu/vilag/20161212_tizezreket_elott_nyilik_ki_a_bortonajto_thaifoldon

VÖ.:

http://szentiras.hu/kereses/search?textToSearch=jelek+lesznek






"Tartsátok meg a törvényt: szabjátok tetteiteket az igazsághoz, mert nemsokára eljön szabadításom és megnyilvánul igazságom.
... Az idegenek fiait pedig, akik az Úrhoz csatlakoznak, hogy szolgáljanak neki, szeressék nevét, szolgái legyenek, akik megtartják közülük a szombatot és vigyáznak, hogy meg ne szentségtelenítsék, és akik ragaszkodnak szövetségemhez, azokat mind elvezetem szent hegyemre, és örömmel töltöm el őket házamban, az imádság helyén.
...
Elfogadom égő és véres áldozataikat oltáromon, mert házam minden nép számára az imádság háza lesz. Ezt mondja Isten, az Úr, aki összegyűjti azokat, akik Izraelből szétszóródtak. Mások is vannak, akiket összegyűjtők azokhoz, akiket már összegyűjtöttem.
Ez az Isten igéje.
Iz 56,1-3a.6-8"
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index2016.php?holnap=2016-12-16



VÖ.:
"
A vendégszerető bölcsesség
91Megépítette a házát a bölcsesség, s hét oszlopát is felállította. 2Barmait levágta, borát megkeverte, és az asztalát is megterítette.3Kiküldte szolgálóit és kihirdette a város magasabb pontjain: 4„Tapasztalatlanok, kerüljetek beljebb!” Az értetleneknek meg ezt mondja: 5„Gyertek, egyetek a kenyeremből, igyatok a borból, amelyet kevertem! 6Éljetek, csak hagyjatok fel a dőreséggel és járjatok az értelem útjain!”
http://szentiras.hu/SZIT/P%C3%A9ld9






"Most itt az ideje, hogy félelem nélkül fegyverkezz fel*. Haladj előre és harcolj Fiamért, biztosítva, hogy Szent Szavát gyorsan meghallják világszerte. Olyan gyorsan, ahogyan csak teheted. Ne késlekedj! Nincs helye a halogatásnak."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/szuz-maria-a-vegidok-profetajat-a-mennyorszag-vezeti/

ÉS:
"Tudnotok kell, hogy nincs választási lehetőségetek, ezért fegyverezzétek fel magatokat szentelt vízzel, egy Szent Kereszttel és egy Benedek éremmel. Mindezek egy karnyújtásnyira fogják visszatartani a démonokat tőletek."
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-demoni-megszallottsag-es-a-gyulolet-bune/

VÖ.:
VIDEO:
ISTEN NEM EGY ÉRZÉS
"... át kell vennünk Szt Pál mentalitását:
nyomulnunk kell előre, és nyomulnunk kell ezekkel a szellemi harcokkal szemben ...
harcba kell szállnunk ..."


(A videó a kijelölt résztől játszódik le, de lejátszható elejétől kezdve is!)


LD MÉG:
http://szentiras.hu/kereses/search?textToSearch=megt%C3%A9veszt%C3%A9s



* lelki fegyverek:
Felhívás a küzdelemre
10Végezetül pedig: erősödjetek meg az Úrban és az ő hathatós erejében! 11Öltsétek fel Isten fegyverzetét, hogy megállhassatok az ördög cselvetéseivel szemben! 12Mert nem a vér és a test ellen kell küzdenünk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, a sötétség világának kormányzói ellen, a gonoszságnak az ég magasságaiban lévő szellemei ellen.
13Vegyétek fel tehát Isten fegyverzetét, hogy ellenállhassatok a gonosz napon, s megállhassatok, mert mindent megtettetek. 14Úgy álljatok tehát, hogy derekatokat övezzétek fel igazságossággal, s öltsétek magatokra a megigazulás vértjét! (Iz 59,17) 15Lábatok saruja legyen a béke evangéliumának hirdetésére való készség. 16Mindezekhez vegyétek a hit pajzsát, amellyel kiolthatjátok a gonosz minden tüzes nyilát. 17Vegyétek fel az üdvösség sisakját is, és a Lélek kardját, vagyis az Isten igéjét. 18Mindenkor esedezzetek a Lélekben, minden imádságban és könyörgésben, s őbenne virrasszatok teljes állhatatossággal könyörögve az összes szentért, 19és értem is, hogy Isten adjon nekem szavakat, amikor megnyitom ajkamat, hogy bátran hirdessem az evangélium titkát, 20aminek hírnöke vagyok a bilincsekben is; hadd beszéljek bátran, amint kötelességem.
http://szentiras.hu/KNB/Ef%206,10-20

komment
süti beállítások módosítása