Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Pietrelcinai Szent Pio atya gondolatai

2018. december 13. 08:33 - Andre Lowoa

Az imádságnak állhatatosnak kell lennie, mert az állhatatosság jelzi a hitet.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/02/
Az isteni szeretet lángja nélkül az emberi lélek a vadállatok sorsára jut. A szeretet viszont, Isten szeretete, Isten trónjáig emeli azt. Újra és újra köszönjétek meg ezt a bőkezűséget, és kérjétek a jó Atyát, hogy növelje szívetekben mind nagyobbra a szent szeretetet.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/09/

Emlékezz Jézusra, aki szelíd és alázatos szívű.
Még sohasem bántam meg, hogy szelíd voltam, de lelkiismeret-furdalást éreztem és meg kellett gyónnom, ha egy kicsit kemény lettem. Ám a szelídség nem jelenti azt, hogy mindent szó nélkül hagyunk. Azt nem! Szelídítsük a parancsot, de ne hagyjuk elhomályosítani.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/07/

Jézus legyen neked mindig és mindenben segítség, támasz.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/07/
Kedves gyermekeim, adjátok magatokat egészen Urunk kezébe, ajándékozzátok neki hátralevő éveiteket, és kérjétek mindig Őt, hogy úgy szolgálhassatok ebben az életben, ahogy neki tetszik. Ne izgassátok szíveiteket hiábavaló ígéretekkel, hanem minden vágytól mentesen mutassátok meg szíveteket isteni Vőlegényeteknek. Ne maradjon más vágy benne, csak a szűz szereteté. Kérjétek, könyörögjetek, hogy töltse meg szíveteket az Ő szeretetével, lehessen az olyan, mint egy gyöngyház; csak mennyei harmattal éljen és ne a világ vizével. Meglátjátok, Isten segíteni fog és sokat tudtok majd tenni hivatásotokban.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/11/
Légy nyugodt: minél kedvesebb egy lélek Istennek, annál több megpróbáltatáson kell keresztülmennie. Bátorság tehát, és előre, mindig tovább!
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/04/
Megkísértetni annak a jele, hogy a lélek kész elfogadni az Urat.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/01/
Megpróbáltatásokon keresztül vezeti magához Isten a neki kedves lelkeket.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/12/
Mi hát a boldogság, ha nem mindenféle jónak a birtoklása, amely az embert teljesen elégedetté teszi? De van-e valaki ezen a földön, aki egészen boldognak mondhatja magát? Biztosan nincs. Az ember akkor lenne igazán boldog, ha hűséges maradna Istenéhez. De mivel tele van bűnökkel, sohasem lesz egészen boldog. Csak a Mennyben található hát a boldogság! Ott nem fenyeget annak a veszélye, hogy elveszítjük Istent, nincs szenvedés, halál. Örök élet van ott, Jézus Krisztussal!

http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/08/

Ne menj el az oltártól anélkül, hogy ne hullatnád a fájdalom és a szeretet könnyeit Jézusért, akit keresztre feszítettek a Te üdvösségedért!
A Fájdalmas Szűz ott áll majd melletted, Ő lesz édes ihletőd.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/05/

Szeresd Jézust! Nagyon szeresd Őt! És éppen ezért szeresd jobban az áldozatot!
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/03/
Te azon vagy, gyermekem, hogy megtaláld a legfőbb Jót. De hát valójában benned van: odahelyez téged a csupasz keresztre, erőt lehel beléd, hogy elviseld az elviselhetetlen mártíriumot és szeretetet, hogy fájdalmasan szeresd Istent. Nem vagy elveszett és elhagyott, mert Ő ott van melletted. A jövő miatt sem kell aggódnod, mivel a jelen állapot a szeretet keresztre feszítése.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2013/10/

komment
süti beállítások módosítása