Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

"Utolsó hívás" - "Ébredjetek fel, még mielőtt túl késő lenne." 20161213

2018. december 12. 16:10 - Andre Lowoa

"Ébredjetek fel, még mielőtt túl késő lenne. Mentsétek meg magatokat és a szegény, félrevezetett bűnösöket életük szörnyű végzetétől.

Nincs már sok időtök.

Még ma kezdjétek el az imát ezekért a lelkekért.

Megváltótok, Jézus Krisztus"
Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/nem-tudom-elviselni-annak-a-gondolatat-amikor-azokra-a-lelkekre-gondolok-akiket-a-satan-a-pokolba-vonszol/

VÖ.:
"„Bizony mondom nektek: A vámosok és utcanők megelőznek titeket Isten országában. Mert eljött hozzátok János az igazságosság útján járva, és ti nem hittetek neki, a vámosok és utcanők viszont hittek neki. De ti, akik mindezt láttátok, még ezután sem tértetek jobb belátásra, hogy higgyetek neki!”"
http://igenaptar.katolikus.hu/nap/index2016.php?holnap=2016-12-13


VIDEO:
Festmények a pokolról (magyar felirattal, teljes verzió)





Utolsó hívás
32„Nos hát, fiaim, hallgassatok rám! Jól járnak, akik megtartják útjaimat. 33Halljátok meg intő szavamat: legyetek bölcsek, s ne tagadjátok meg tőle a figyelmet! 34Boldog ember, aki hallgat rám, aki napról napra őrködik ajtómnál, s őrzi kapuim félfáit. 35Aki megtalál, az életet talál, és elnyeri az Úrnak tetszését. 36De aki vét ellenem, saját lelkének árt, akik elvetnek, a halált kedvelik.”
http://szentiras.hu/SZIT/P%C3%A9ld%208



IMA:

Keresztes Imahadjárat 35. imája

Ima a lelkekért, hogy beléphessenek a Paradicsomba

Jézusom, segíts, hogy én is segíthessek Neked, gyermekeid maradékának megmentésében a Földön. Imádkozom, hogy Irgalmasságod által mentsd meg a lelkeket a sötétség szellemétől.

Fogadd el életem megpróbáltatásait, szenvedéseimet és gondjaimat, hogy megmentsd a lelkeket a Pokol Tüzétől.

Tölts el engem azokkal a kegyelmekkel, amelyekkel ezeket a szenvedéseket – szeretettel és örömmel a szívemben – felajánlhatom Neked, hogy mindnyájan – a Szentháromság iránti szeretetünkben – egyként egyesülhessünk, és hogy majd Veled együtt, szent családként élhessünk a Paradicsomban.

Ámen.

http://masodikeljovetel.hu/napi-imak-1-nap-hetfo




Átfogó elemzés az egyház jelenlegi helyzetéről
http://petersziklaja.ml/atfogo-elemzes-az-egyhaz-jelenlegi-helyzeterol/

komment
süti beállítások módosítása