Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Pietrelcinai Szent Pio atya gondolatai

2018. december 03. 08:20 - Andre Lowoa

Akinek van ideje, ne késlekedjék. Ne halasszuk holnapra azt, amit ma megtehetünk! A jövőben sok-sok jót tehetünk még, de ki mondja meg, hogy élünk-e holnap? Hallgassunk lelkiismeretünk hangjára, az igaz prófétára. Ha halljátok ma az Úr hangját, ne akarjátok befogni füleiteket. Keljünk föl és használjuk ki az időt, mert csupán a tovatűnő pillanat a miénk.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/01/
Amikor nyomorúságos helyzetben lesztek, tegyetek úgy, mint a jégmadár, amely a hajó vitorlarúdjára rak fészket; rugaszkodjatok el a földtől, gondolataitokat és szíveteket fordítsátok Isten felé, mert csak Ő adhat nektek vigaszt és erőt, hogy szentül kiálljátok a próbát.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/12/
Az ellenség nagyon erős, és mindent összevetve úgy tűnik, hogy neki kellene győznie. Ó, jaj, ki fog kimenteni egy ilyen erős és hatalmas ellenség keze közül, aki nem hagy számodra szabad pillanatot sem nappal, sem éjszaka? Lehetséges, hogy az Úr megengedi, hogy elvesszek? Sajnos megérdemelném – de lehet az, hogy az én rosszaságom legyőzheti a mennyei Atya jóságát? Soha, soha, Atyám.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/11/
Csak a szeretet szabadíthat föl bennünket. És a szeretet bizalommal szól. Milyen szép a szeretet, ha ajándékba kapjuk; és milyen csúf, ha kutatunk utána és kiköveteljük.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2011/09/
Édes, szép Szűzanya, édes, kedves Szűzanya, olyan nagyon szép vagy! Ha a hit nem tartana másnak, az emberek istennőként tisztelnének. Szemed sugárzóbb a napnál, szép vagy Édes Szűzanya, dicsekszem veled, szeretlek… Jaj, segíts meg engem.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/05/
Ezen a földön mindenkinek megvan a maga keresztje. úgy kell azonban cselekednünk, hogy ne a bal, hanem a jobb latorrá váljunk.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/03/

Jaj azoknak, akik nem maradnak meg az őszinteségben! Nemcsak az emberek tiszteletét veszítik el, de nem foglalkozhatnak semmilyen közös dologgal sem… Legyünk ezért mindig őszinték, űzzünk el magunkból minden rossz gondolatot; szívünket mindig fordítsuk Isten felé, aki teremtett bennünket és idehelyezett a földre, hogy megismerjük, szeressük és szolgáljuk Őt ebben az életben, és örökkön örvendezzünk majd Őbenne a túlvilágon.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/04/
Jézus, Te mindig eljössz hozzám. Mit adjak Neked táplálékul?… Szeretetet! De az én szeretetem csalfa. Jézusom, nagyon szeretlek. Egészítsd ki az én szeretetemet!

http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/06/
– Mennyi rosszindulat van bennem!…
Maradj meg ebben a meggyőződésben, alázd meg magad, és ne háborogj!
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/07/

Ne nyugtalankodj, ha nem tudsz elmélkedni, áldozni, ha nem tudsz foglalkozni minden vallásos gyakorlattal. Próbálkozz addig máshogyan, hogy megmaradhass az Úrral való egységben. Szent akarattal, fohászokkal, lelki áldozatokkal pótold azt, amire most nem vagy képes!
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2013/10/

Nincs más kívánságom, mint meghalni vagy szeretni Istent. Vagy a halál, vagy a szeretet, mert az élet szeretet nélkül rosszabb a halálnál. Ez számomra elviselhetetlenebb lenne, mint a halál.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/02/
Türelemmel kell lennünk mások nyomorúsága iránt, de még nagyobb türelemmel viseljük el a magunkét.
Mindennapi hűtlenségeid közepette alázkodj meg, alázd meg magad mindig. Amikor Jézus meglát majd porig alázottan, kinyújtja kezét és magához emel.
http://pioatyabreviariuma.blogspot.hu/2012/08/
komment
süti beállítások módosítása