Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Soha ne érezzetek kiábrándultságot. Soha ne érezzétek egyedül magatokat. 20171125

2018. november 24. 17:14 - Andre Lowoa

“Nektek most el kell mondanom, hogy Irgalmasságom – hasonlóan a tűz lángjához – hamarosan elárasztja az emberiséget, és beborítja valamennyi ember lelkét. Amikor ez megtörténik, akkor a világ egy nyugodtabb helyre lesz irányítva. Oly sokan fognak megtérni, és ez így jó. De egy éjjeli viharhoz hasonlóan megérkezik majd az Antikrisztus, és lerombolja ezt a békét.

Meg fogja zavarni az emberek életét, bár ők ezt az elején nem veszik észre. Ő egy nagyon nagy hatalommal rendelkező világvezető lesz, és nektek sohasem szabad a szemébe néznetek. Süssétek le a szemeteket. Helyezzétek Belém bizalmatokat, és imádkozzatok, hogy meg lehessen menteni azokat, akiket megfertőz.

Akárcsak, mint bármely vihar esetében – melyről tudjátok, hogy közeledik-, jól fel kell készülnötök. Ne hagyjátok védelem nélkül házatok egyetlen részét sem. Deszkázzátok be az ajtókat és az ablakokat. Szigeteljétek el magatokat és családotokat a bajtól. Ez az ember sok hatalmat kapott a Fenevadtól, ezért meg kell védenetek magatokat tőle, különben be fogja szennyezni lelketeket.

Gonoszsága gondosan el lesz rejtve előletek, és ha nem vagytok felkészülve beleeshettek a csapdájába.

A jó és a gonosz közötti harcra sor fog kerülni mind a Földön, mind pedig a Földön kívül, mindez ugyanabban az időben.

Az a probléma ezzel a háborúval, hogy azok, akik az Antikrisztus és a hamis próféta oldalán állnak, úgy fognak tűnni, mintha nagyon jó dolgokat csinálnának a világban.

Azokat, akik Isten Törvényeit követik, démonoknak fogják tartani, és felkutatják őket.

Menedékem, ahová menekülnötök kell: Szentséges Szívem lesz Vérem minden cseppjével, mely kiárad majd rátok, hogy védelemben részesítsen benneteket.

Soha ne érezzetek kiábrándultságot. Soha ne érezzétek egyedül magatokat. …”

http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/azokat-akik-isten-torvenyeit-kovetik-demonoknak-fogjak-tartani-es-felkutatjak-oket/

Jézus ezt válaszolta nekik: „A világ fiai nősülnek és férjhez mennek. Akik pedig méltók rá, hogy eljussanak a másik világba és a halálból való feltámadásra, nem nősülnek, s nem is mennek férjhez. Hiszen már meg se halhatnak többé, mert az angyalokhoz hasonlítanak, és az Istennek a fiai, mert feltámadtak. Arról, hogy a halottak feltámadnak, már Mózes is beszélt a csipkebokorról szóló részben, ahol az Urat Ábrahám Istenének, Izsák Istenének és Jákob Istenének nevezi. Isten azonban nem a holtaké, hanem az élőké, hiszen mindenki érte él.” Erre néhány írástudó megjegyezte: „Mester, helyesen válaszoltál.” Nem is mertek többé tőle semmit sem kérdezni.

Ezek az evangélium igéi.
Lk 20,27-40″

komment
süti beállítások módosítása