Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Azok, akik megalázzák a neked adott Szavamat leányom, csontig érő kínzó fájdalommal hasítanak Belém 20171026

2018. október 25. 17:17 - Andre Lowoa

“Nektek, Követőim, oda kell mennetek hozzájuk és el kell mondanotok nekik, hogy Én, Jézus Krisztus, az Emberfia, a Messiás, hamarosan jönni fogok. Nekik tudniuk kell, hogy nem lesznek félredobva, mert éppen ti vagytok az a nemzedék, akikért ebben az időben eljövök.”

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/meg-fogjak-kerdojelezni-es-elemezni-fogjak-szavamat-nehogy-szornyu-hibat-kovessenek-el/

“Az Új Királyságom megértésének titka a Getszemáni kertben történt Szenvedésem misztériumában rejlik. Amikor Atyám előtt a fájdalomtól sírva földre borultam, az a jövőbeli lelkek elvesztéséért volt, akik a kereszten hozott Áldozatom ellenére is a Pokol tűzében égnének.”
 

Azok, akik megalázzák a neked adott Szavamat leányom, csontig érő kínzó fájdalommal hasítanak Belém.

Olvass tovább: http://igazsag-konyve7.webnode.hu/news/azok-akik-megalazzak-a-neked-adott-szavamat-leanyom-csontig-ero-kinzo-fajdalommal-hasitanak-belem/

“„Azért jöttem, hogy tüzet gyújtsak a földön. Mi mást akarnék, mint hogy lángra lobbanjon. Keresztséggel kell megkereszteltetnem. Mennyire várom, hogy ez beteljesedjék!
Azt gondoljátok, azért jöttem, hogy békét hozzak a földre? Mondom nektek, nem azt, hanem szakadást. Ezentúl, ha öten lesznek egy házban, megoszlanak egymás között: három kettő ellen, és kettő három ellen. Szembekerül apa a fiával és fiú az apjával, anya a lányával és lány az anyjával, anyós a menyével és meny az anyósával.”
Ezek az evangélium igéi.
Lk 12,49-53″
—-
—-
komment
süti beállítások módosítása