Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Mivel a Képmegosztón törölték egyik állományomat, s a Google+ is állítólag 2019. augusztusában megszünik.

2018. október 24. 15:38 - Andre Lowoa

Uram Irgalmazz! Krisztus Kegyelmezz! Szentlélek Védelmezz!


18:2 Leomlott, leomlott a nagy Babilon, és lett ördögöknek lakhelyévé, minden tisztátalan léleknek tömlöczévé, és minden tisztátalan és gyűlölséges madárnak tömlöczévé. 18:3 Mert az ő paráznasága haragjának borából ivott valamennyi nép, és a földnek királyai ő vele paráználkodtak, és a földnek kalmárai az ő dobzódásának erejéből meggazdagodtak.

Szabadítóm, növeld szeretetemet, növeld hitemet, növeld reményemet!
Legyen mindez a Te akaratod szerint!
Amen.


Mielőtt megszülettél, Isten már eldöntötte, mihez fog hozzájárulni az életed a földi léted során. Isten nem azért helyezett erre a földre, hogy csak foglald a helyet, hogy használd az erőforrásokat és aztán meghalj. Nem! Ő azért helyezett ide, hogy Neki szolgálj mások szolgálatával. Te ismered a talentumaidat? Azok nem azért vannak, hogy te hasznot húzz belőlük. Isten azért adta talentumaidat, hogy mások hasznára legyenek. Ez az, amiért senkinek sincs meg minden együtt. Isten összekötötte az univerzumot, hogy szükségünk legyen egymásra.

Uram, itass át engem Szentlelkeddel! Jöjj, és árassz el engem Szentlelkeddel, hogy ellenségeim ne találjanak helyet bennem! Szentlelked költözzék lelkem legmélyére, öntözze meg és töltse be olyan gazdagsággal, mely nem e világból való. Áldott légy Istenem!

Minden nap, melynek során azzal vagytok elfoglalva, hogy mások szükségleteiről gondoskodjatok, legalább tíz percet arra kell áldoznotok, hogy az aznapi bűneitekért engeszteljetek.

2018. szeptember .29-30 között volt Az Összes Szent Angyallal való szövetség kötés Leányfaluban. Előtte 2013. október 19-én Vácott, a hetedik kiengesztelési találkozón.

Zala megye
magyar
Kor: 41

komment
süti beállítások módosítása