Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

A tizenkét nemzetből álló új Paradicsomban különböző szintek lesznek. 20171012

2018. október 11. 17:22 - Andre Lowoa

“Mi ez a hihetetlen, de erőteljes szeretet, amit a szívemben érzek? Hogyan lehetséges ez, ha nincs Isten? Hogyan érezhetem ezt a szeretetet, ha én csak az evolúció egyik terméke vagyok, a Föld részecskéiből összeállított termék?Az Igazság az, gyermekeim, hogy ti nem vagytok a Föld részecskéi, (vagy) az idő maradékai. Ti élőlények vagytok, élő lelkek, akiknek megvan a képességük a vég nélküli örök életre.

Ti Ádám és Éva, az ős-szüleitek bűnei miatt szenvedtek. Talán azt gondoljátok, hogy ez egy kitalált mese, és lehet, mosolyogtok, gúnyolódtok és tréfát űztök belőle, de az Igazság az, hogy ti a tökéletlenség életét élitek. Ez az élet, az ős-szüleitek bűnei miatt lett a szenvedés élete. Bűneitektől megfertőzve, vakok lettetek Isten Igazságára, ugyanazon kígyó miatt, mely őket megtévesztette.”

Olvass tovább: http://m.igazsag-konyve7.webnode.hu/news/a-tizenket-nemzetbol-allo-uj-paradicsomban-kulonbozo-szintek-lesznek/

“De, amikor az istenfélők összejöttek, és egymás közt beszéltek, az Úr figyelt rájuk és hallott mindent.
Emlékeztetőül minden istenfélő nevét feljegyezték színe előtt egy könyvbe; mindazokét, akik Őreá gondolnak.
A Seregek Ura pedig ezt mondta: „Azon a nagy napon, amelyet készítek, tulajdonommá lesznek ők.
Megszánom őket, mint ahogy az ember megszánja fiát, aki neki szolgál.
Akkor ismét meglátjátok, mi a különbség az igaz és a gonosz között, az Istennek szolgáló és a neki nem szolgáló ember között.
Bizony, eljön majd az a nap, lángolva, mint a kemence.
Minden kevély és minden gonosztevő olyan lesz, mint a szalma: azon az eljövendő napon lángra lobbannak, és nem marad sem gyökerük, sem hajtásuk.
Nektek azonban, akik félitek nevemet, felragyog az igazság napja, és sugarai üdvösséget fognak árasztani” – mondja a Seregek Ura.
Ez az Isten igéje.
Mal 3,13-20a
Mondom tehát nektek: Kérjetek és adnak nektek, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek. Mert mindaz, aki kér, kap, aki keres, talál, és aki zörget, annak ajtót nyitnak. Van-e köztetek olyan apa, aki követ ad fiának, mikor az kenyeret kér tőle? Vagy ha halat kér, akkor hal helyett tán kígyót ad neki? Vagy ha tojást kér, akkor talán skorpiót nyújt neki?
Ha tehát ti, bár gonoszak vagytok, tudtok jót adni gyermekeiteknek, mennyivel inkább adja mennyei Atyátok a Szentlelket azoknak, akik kérik tőle.”
Ezek az evangélium igéi.
Lk 11,5-13″
komment
süti beállítások módosítása