Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

Virrasszatok tehát, mert nem ismeritek sem a napot, sem az órát! 20160826

2018. augusztus 25. 16:31 - Andre Lowoa

"A Vörös Sárkány és a Medve, amely Oroszország, nem szeretik Istent. Ők az Antikrisztus vezetése alatt lesznek, aki Keletről származik, és aki zárt ajtók mögött rejtőzködik. Amikor ezek a próféciák kibontakoznak, akkor az egész világ hinni fog ezekben az üzenetekben. Akkor már nem lesz kétség. Kérlek, imádkozzátok a Keresztes Imahadjárat ezen imáját, hogy segítsen enyhíteni ezeknek az eseményeknek a hatásait. A Keresztes Imahadjárat 54. imája: Ima az Atyához, a Harmadik Világháború hatásának enyhítésére:" http://masodikeljovetel.hu/masodik-pecset-harmadik-vilaghaboru VÖ.: http://meteon.org/2016/08/25/barmelyik-pillanatban-kitorhet-a-haboru-teljes-harckeszultseget-rendelt-el-az-orosz-hadseregnel-putyin/




http://magyaridok.hu/kulfold/bombaknal-veszelyesebb-fegyvert-kuldtek-europaba-az-isis-meregkeveroi-945046/ VÖ.:
"Európában fog elkezdődni."



http://napimigrans.com/csendben-de-erosen-keszulnek-valamire-a-nemetek/ VÖ.:
"A bankrendszeretek lesz majd az oka, és ebbe a tragédiába Németország ismét belekeveredik, mint az elmúlt két alkalommal is."

komment
süti beállítások módosítása