Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

2018. augusztus 4. A GONOSZ NEM ÖRÖKÖLHETI ORSZÁGOMAT SZENT MIHÁLY ÜZENETE

2018. augusztus 04. 08:08 - Andre Lowoa

1994. július 17.
Szent Mihály szigete,Simi
Görögország, Panormiti

Uram?

ÉN VAGYOK. Én még a te nyomorúságodban is veled tudok maradni. Látod, leányom, téged azért jelöltelek ki erre a küldetésre, hogy nyilvánosságra hozd szeretet-himnuszomat, és én mint hárfás szelíden sorra eljátszom általad az énekeket, hogy senki ne feledkezzen meg rólam. Mondd meg gyermekeimnek, akik hallották szeretet-himnuszomat, hogy én, Jahve, az õ Teremtõjük vagyok õrzõjük. Ha hûségesek maradtok hozzám, a semmibõl házat emelek az én Nevemben. Ne féljetek utaimtól, és ne féljetek közeledni hozzám! Mennyei Atyátok vagyok, emeljétek fel tehát tekinteteteket, és engedjétek, hogy Királyotok és mindenek Atyja örökké fennmaradó szentélyt készítsen elõ bennetek! Megelégeltem a világ zaklatását és erõszakosságát, mivel a gonosz nem örökölheti országomat. Tartsátok meg parancsolataimat és ne vegyétek semmibe! Ha követitek, megtartanak benneteket az imádságban. Még ha egészen nyomorúságosak vagytok is, jöjjetek és szóljatok hozzám így:

 

“Tekints rám Atyám, látod a lelkemen lévõ foltokat? Nem vagyok állhatatos parancsolataid teljesítésében, mégis tudom Atyám, hogy irgalmas és nagylelkû vagy. Tanításodból bölcsességet tanulok. Taníts meg akaratodra, Jahve, taníts meg rendelkezéseidre! Jöjj, köss magadhoz Atyám, és emlékeztesd nyomorúságos lelkemet arra, hogy én is országod örököse vagyok. Bár kísértésem számtalan, bízom megmentõ segítségedben.”


és így fogok válaszolni, gyermekem:

“Áldott vagy, ó Lelkem áldottja, sírtam, amikor visszaemlékeztem teremtésedre, az öröm könnyeit hullattam. Szívet adtam neked, amikor édesanyád méhébe helyeztelek, hogy élj és részesülj dicsõségemben. Ne fordulj most el… Hallottam imádat, amit tiszta szívvel mondtál, és mondom neked: nagyon értékes vagy szememben! Irántad való szeretetem miatt, a mai naptól kezdve keresd:

a szeretetet, a békét és a kiengesztelõdést!


Nem vagy egyedül. Mindig veled vagyok, újból és újból megáldalak.

(Még aznap adta Szent Mihály arkangyal ezt az üzenetet nekem:)

Leánya a Magasságbelinek, engedd meg, hogy megmondjam Isten gyermekeinek; törekedjenek a békére! “Közületek ki örül az életnek? Jöjjetek ezért közelebb a Szent Istenhez, és soha ne hagyjátok el! Maradjatok mindig szilárdak! Milyen áldottak, akiknek Jahve az Istenük! Országának õk az örökösei. Mondom nektek, Krisztus barátai, Krisztus ma zsákvászonból készült ruhát visel, hogy szomorúságát kimutassa… Szeretete miatt böjtöljetek ezen a pénteken kenyéren és vizen, hogy könnyítsetek Szívén. Ajánljátok fel Krisztusnak ezt az áldozatot! Valóban én hívtalak ma ide titeket, hogy tiszteletet adjatok a Magasságbelinek, és én, Szent Mihály arkangyal, igen meghatódtam látogatástok miatt. Kezem szüntelenül harcol és karomat a magasba emelve tartom, hogy távol tartsam a gonoszt… Imádkozzatok hozzám, ahogyan szoktatok, és másokat is bátorítsatok, hogy hasonlóképpen cselekedjenek. Isten ellensége elgyengül ettõl az imától. 1

Istent dicsérjétek és senki mást! Istenhez emeljétek fejeteket és senki máshoz! Teljes szívvel és lélekkel szeressétek Istent! Ne essetek kísértésbe! Fontoljátok meg, mennyi sok jót kaptok a Magasságbelitõl, és áldjátokÕt! és újból látogassatok meg engem! 2Szeretlek benneteket,”
Szent Mihály, Isten arkangyala


1 a Szent Mihályhoz szóló imától, amelyet XIII. Leó pápa írt.
2 Szent Mihály templomában, a szigeten.

1994.július 17.

IMÁDSÁG ÉS MUNKA EGYENÉRTÉKŰ, MIT ISTENETEKNEK AJÁNLATOK

Dicsértessék a Jézus Krisztus! Áldott légy testvérem a mi Urunk, Jézus Krisztus szent kegyelméből. Ámen. Ármin vagyok, ne félj!

Köszöntelek testvérem, az Atya, ki eget és földet alkotta, a Fiú, ki megváltotta a világot, a Szentlélek Úristen, ki megszentelte mindeneket, a szentháromságú egy igaz Isten kegyelméből, Ámen.

Imádkozzunk testvérem! Az Atya, a Fiú és a Szentlélek Isten szent nevében. Atyám, te felséges Istenem, hozzád szól alázatos szolgád szava, hallgasd meg alázatos imánkat. Fordulj felénk te dicső szentháromságú egy igaz Istenünk. Előtted áll a becsapott, a bűnbe esett ember.

Könyörögve kérünk, akik – ha kevesen is – csak benned bíznak és csakis benned remél­nek. Mindazok, kik követni akarják szent Fiadat, kik itt a földön járják nap mint nap keresztútjukat. Kik tisztán látják – nem a saját érdemük által – hanem a Szentlélek ereje és az ő ajándéka, a tisztánlátás kegyelme által – hogy az út, min az emberiség halad – nagyon kevés kivétellel – hova vezet. Nem a te akaratodat követi Atyám, rohan a végzete felé, ami mindannak a következménye, mit úgy neveznek: A BŰN ÉS BŰNHÖDÉS.

Mint a vak, ki nem tudja hova vezeti a bűn, mert nincs meg a tisztánlátás a, ami nem külső, hanem belső világosság, mert nem kéri és nem is igényli a tisztánlátás kegyelmét. Úgy megy az emberiség a végzete felé, mint a barom a vágóhídra. Ó, Atyám! Te mindezt tudod, de nem a te akaratod, hanem az örök törvény. Mint ahogy Isten végtelen kegyelme mindenkire egyformán árad és kiapadhatatlan, – de csak az éri el, ki maga is keresi és ez az akarás a mennyekbe viszi fel Isten végtelen kegyelméből, nem a ti erőtökből – úgy a bűn is viszi maga után a megkötözöttséget, mert rabul ejti és mindjobban magához láncolja, mitől csak Isten kegyelme, a bűnbánat szentsége szabadíthatja meg a saját akarata által.

De aki már bűnében megátalkodott, az bereteszeli lelke ablakát, hogy oda a fénynek még csak egy sugara se férhessen be, hogy földi hasonlattal éljek: kinek a testi szeme sérült, semmi sem bántja jobban, mint a fény, csak a sötétség, ami nyugtatja. Úgyanúgy, akinek a lelki szemeit – a belső látását – a bűn elvakította, nem kér Isten kegyelméből, sőt tagadja azt is, hogy létezik. Egyszerűen tudomást sem vesz róla. Testvéreim a sötét úton, hol a fény nem világít, nem tudja hova megy az ember.

Ezért kérünk, ó mennyei Atyám, rázd fel az emberiséget lázálmából, ne engedd, hogy görbe tükörből nézze a világot, mi mindig hamisat mutat. Vedd el Uram a gonosz hatalmát az ember felett, és mentsd meg őket, hisz szent Lelked ereje tartja fenn a világmindenséget, hogy ne is vesszen el közülük csak a kárhozat fia. Mentsd meg Uram a megtévesztetteket, a becsapottakat, a megcsalatottakat, mentsd meg Atyám a jóakaratú embert.

Szabj határt a gonosz hatalmának. Emlékezzél meg Istenem és mennyei Atyám, szent Fiad kereszten függő kínhalálára, kiömlött szent vérére. Emlékezzél vértől buzgó szent sebeire, átszúrt szívére és mentsd meg a jóakaratú embert. Hisz magadnak teremtetted őket, hogy szívük-lelkük benned megnyugodhasson mindörökre, a megváltó, az egyedüli üdvözítő szent Fia, Jézus Krisztus által. Ámen.

Testvéreim! Ne féljetek, mert Krisztus soha nem hagy el benneteket. Csak ti vagytok olyan oktalanok, aki elhagyjátok őt. De ő utánatok nyúl és szent kegyelme ereje újra visszavisz a helyes útra, ha ezt ti is akarjátok.

Keressétek őt a csendben, szívetek mélyén és keressétek őt az Oltáriszentségben, mert ő ott van. Nem kell nektek másutt keresni. Ahol hiszik Krisztus jelenlétét, ott van. Ahol nem hiszik Krisztus szentségi jelenlétét, ott nincs jelen. És ne higgyétek, hogy mindezen helyekre a Szentlélek vezet, ezt mind a gonosz, a hazugság atyja hiteti el veletek.

Ne legyetek olyan oktalanok, hogy ezt higgyétek! Ne törekedjetek olyan dolgokra, ami nem adatott meg nektek. A gonosz ismer benneteket, még jobban mint ti magatok! Készen áll a ti vesztéstekre úgy, hogy ti azt észre sem veszitek. Testvérednek erre külön felhívom a figyelmét.

Tudatosítsátok magatokban, hogy senkik és semmik vagytok. Mit kaptatok, Isten végtelen nagy kegyelméből, azt is érdemtelenül kaptátok. Legyetek Óvatosak! Olvas­sátok a Szentírást. A többi semmit sem ér!

Ne higgyétek, hogy ha össze-vissza olvastok minden könyvet – azt híve, hogy abból is lehet valamit tanulni – ez nem igaz! Csak megzavar és mellékvágányra viszi lelketeket. Gondoljátok, hogy utatok az üdvösséghez egy szál kötélen vezet, és ha ti nem fontoljátok meg minden lépésteket, a mélybe zuhantok.

Hányszor, de hányszor mondottam nektek: Hagyatkozzatok Uratokra, Jézus Krisztusra. Éljetek az ő jelenlevésében, nem tévedtek el. Végezzétek munkátokat, mit Istentől kaptatok, végezzétek Isten dicsőségére, mert hova az isteni gondviselés állított, ott a feladat.

Az élet az nem más, mint kötelességvállalás. Ne álmokban éljetek, hanem a valóság­ban!

Imádság és munka, egy és egyenértékű, mit Istennek ajánltok. A kötelességmulasztás még a bűnös ember szemében is hiba. Isten szemében bűn.

Ezért mondottam annyiszor, imádkozzál és dolgozzál. Pihenjétek ki fáradalmaitokat, hogy újra kezdhessétek a napot, Isten nagyobb dicsőségére. Ámen.

Testvérem, nehéz az út, ami még előtted áll. De ne félj, ha erődben megfogyatkozol, de hitedben soha! A fáradtság az emberi tulajdonság. Urad és Istened, Jézus Krisztus is elfáradt, mert felvette az ember természetét egy lett közületek, a bűnt kivéve. Sokat csalódsz, Urad is sokszor és sokat csalódott az emberben. De végigjárta azt az utat, mit az Atya elrendelt az ő egyszülöttjének és betejesítette azt maradéktalanul. Soha ne kapkodjatok olyan feladat után, mi nem a tiétek. Maradj meg kicsinek, senkinek, észre­vétlennek. Ne álmodozzál, ne képzelődj! Fogadj el mindent természetesnek. Majd amit az Úr közölni akar, azt váratlanul, mikor nem is gondolod, megtudod.

De ne félj! Az Úr veled van, melletted áll mindig a bajban, de te ne feledkezzél meg róla sem jóban sem rosszban. Kitartani Krisztus mellet, Krisztussal és Krisztusért. Bízd rá magad Uradra, Istenedre, az egyedüli üdvözítődre, mert fontos volt az ő számára a te üdvösséged, és felvitte bűneidet a gyötrelmek fájára és életét adta a te üdvösségedért és azt mondta: “JÖJJ, KÖVESS! Az utat is megjelölte. “Ha követni akarsz, minden nap vedd fel keresztedet és kövess engem és csak így érsz el hozzám, más út nincs számodra. Utad végén ott vár rád a megfeszített szeretet, ott megtudod, mibe kerültél nekem. Ámen.

Most búcsúzom és azt akarom, áldjon meg benneteket Testvéreim az örök Atya, ki utatokat megszabta, az ő szent Fia, az Úr, a megváltó, az egyedüli üdvözítő, Jézus Krisztus, ki őriz és mellettetek áll a nehéz úton. Isten szent Lelke a világ Világossága, az Igazság Lelke, ki a jóra int, töltsön el benneteket a dicső szentháromságú egy Isten kegyelmének ereje legyen közbenjárótok a szeplőtelenül fogantatott szent Szűz, Isten anyja, Mária. Védelmezzen benneteket Szent Mihály főangyal, hogy győzelmesen térjetek meg a rátok bízott feladatok elvégzésével, Isten szent színe elé, hol megméret­tettek Isten szeretete által. Ámen.

Én pedig Isten alázatos szolgája, imádkozom érted, értetek és veled és veletek. Ármin.

komment
süti beállítások módosítása