Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

A bécsi bíboros a katedrálisban ünnepli a meleg ideológiát

2017. december 01. 19:00 - Andre Lowoa

A 72 éves Christoph Schönborn december 1-jén ünnepelte az "AIDS világnapját" a bécsi katedrálisban egy liturgikus szertartással. Az eseményt a hírhedt homoszexuális Gerry Keszler szponzorálta, aki a bécsi "Life Ball" esemény szervezője, ami Európa legnagyobb meleg eseménye. Keszler és Schönborn rendszeresen találkoznak privát vacsorákhoz.

Schönborn üdvözölte Keszlert a katedrális bejáratában. A nyitóbeszédében üdvözölte Keszlert és "mindazokat, akik felelősséget vállalnak a Life Ball eseményben". Az AIDS-ben elhunytakért adott ima után Schönborn azt mondta, hogy mindenki megtalálja a helyét Istennel, mert "nem vesztek el örökké".

A hívők imája közben a "nőimitátor" Thomas Neuwirth, aki csak "Conchista Wurstnak" hívja magát felszólalt, mert szerinte "üldözik azokat, akik másképp akarják élni az életüket". Ezt követően megkérte az embereket, hogy közösen tegyenek füstölőket egy tálba, ezzel megemlékezve az emberekre.

Zárószóként Keszler azt mondta, hogy nem fontos, hogy kit szeret az ember, vagy miben hisz. Schönborn megköszönte Keszlert a beszédéért.

#newsRewsvfxdqa

https://gloria.tv/article/7i1JeUveZCCYAwioFsgZhqYCs

komment
süti beállítások módosítása