Jézus az Emberiséghez

Ne feledjétek, a sátán, a test vágyai által ellenőrzi az embert, mint az élelmiszer, ruházat, szex, ingatlanok, autó, szabadság, luxusélet, zene, alkohol s híres személyek istenítése által.

ERESIE E PROFEZIE AVVERATE 2016

2016. június 21. 19:06 - Andre Lowoa

A videó 55. másodpercében megjelenik a Franciaországban található vézelay-i Szent Mária Magdolna bazilika oszlopfője. A kép bal oldalán az öngyilkos Júdás található, a bal oldalán egy ember, aki a vállán viszi Júdás holttestét.

Jézus Krisztus Urunk egyértelműen kijelentette:

"Amíg velük voltam, megőriztem őket a nevedben, akiket nekem adtál. Megőriztem őket, senki más nem veszett el közülük, csak a kárhozat fia; így beteljesedett az Írás." (Jn 17, 12)

Jézus a Főpapi imájában egyértelműen elmondja Júdásról, hogy elveszett Isten számára, és a kárhozat fiának nevezi, ami nem lehet kétséges, hogy Júdás elkárhozását jelenti.

Az 1200-as évekből származó oszlopfőn nem patával és szarvakkal jelenítették meg az ördögöt, hanem emberi alakot adtak neki. Az emberi alak arcán húzódó kaján vigyor azonban egyértelműen jelzi az ördög örömét Júdás lelkének megszerzése felett. Ez megegyezik azzal, amit Jézus Júdásról mondott.

Az ördögöt szolgáló és az Egyházba is beférkőzött szabadkőműves szekta céljai azonban ellentétesek azzal, amit a Szentírásban olvashatunk, és amit a Szenthagyomány tanít.

A báránybőrbe bújt (értsd helyesen: a Bárány bőrébe bújt, azaz Isten szolgáinak a ruháját viselő) szabadkőműves szekta már elárulta célját. 

Ezen a ponton idézzük fel a Katolikus Egyház tönkretételére kieszelt szabadkőműves terv 16. pontját:

"16. Töröljétek el az ördögűzésre használt kis exorcizmust, munkálkodjatok azon, és hirdessétek, hogy elhitessétek az emberekkel, ördögök nincsenek. Mondjátok, hogy a Bibliának ez a kifejezésmódja a gonoszság megjelölésére szolgál, és nincs jó sztori gazember nélkül. Akkor majd a pokolban sem hisznek, és nem is félnek attól, hogy odakerülnek. Mondjátok, hogy a pokol csupán Isten jelenlétének a hiánya, és ez nem is olyan borzasztó, hiszen az élet ott ugyanolyan, mint itt a földön."

Most már világos, hogy az ördög szolgái, a szabadkőművesek, a legnagyobb bűnöst, Júdást akarják tisztára mosni ahhoz, hogy a fenti céljukat elérjék. Mert így elérik azt az embereknél, hogy hamis következtetést vonjanak le maguknak az Isten fia elárulójának, és a bűnét meg nem bánó, öngyilkos Júdásnak az esetéből. Az embereket a tétnélküli életre ösztönzik ezzel, hamis bizalmat ébresztve bennük Isten irgalmassága felől, elhallgatva előlük Isten igazságosságát, így a pokolba juttatva őket.

Másik fő céljuk Júdás bűnének kimagyarázásával az, hogy először jelentéktelenné tegyék, majd mielőbb eltüntessék a bűnbánat és a Szentgyónás szükségességét. Ezért fontos számukra Júdás, mert róla tudjuk, hogy nem bánta meg bűnét, és bűnben, öngyilkosságot elkövetve halt meg. Ha a keresztény köztudatba elég sokszor bedobják Júdás bűnének kimagyarázását, akkor az emberek hajlani fognak elhinni azt, mert nem ismerik saját hitüket. Így ültetik el az emberek gondolkodásában a bűn elnézését, és az Isten szent félelmének a hiányát.

Megragadnak mindent, amit csak lehet és kiforgatják. Ez nem újkeletű dolog, mert ilyenről, már a kezdetekben Szent Péter apostol is írt:

"Urunk türelmét tartsátok üdvösségnek, ahogy szeretett testvérünk, Pál írta nektek ajándékul kapott bölcsességében minden olyan levélben, amelyben ezekről a dolgokról beszél. Vannak bennük nehezen érthető dolgok, ezeket a tanulatlan és állhatatlan emberek kicsavarják a saját vesztükre, akárcsak a többi Írást is." (2Pt 3, 15-16)

Szent Pál apostol pedig így fejezi ki ezt:

"Mert jön idő, amikor az egészséges tanítást nem hallgatják szívesen, hanem saját ízlésük szerint szereznek maguknak tanítókat, hogy fülüket csiklandoztassák. 4Az igazságot nem hallgatják meg, de a meséket elfogadják." (2Tim 4, 3-4)

Ezért meg kell ismerni az igaz katolikus hitet ahhoz, hogy ne tudjanak becsapni minket a báránybőrrel magukat álcázó farkasok! Azok a farkasok, akik az elődjüket, az apostol bőrébe bújt ördögöt, Júdást akarják a Mennybe juttatni, hogy a maguk egyházromboló ténykedését is jelentéktelenné tegyék a hívek szemében! A jót rossznak mondják, a rosszat pedig jónak magyarázzák ki.

Isten tévedhetetlen Szava, a Szentírás, ebben a fondorlatos mesterkedésükben nem vehető alapul, mert túl egyértelmű ahhoz, hogy kicsavarják, ezért egy 1200 évvel később, az emberek által készített tárgyba magyaráznak bele saját, a Szentírással és a hitünkkel ellentétes értelmezést.

Ez sem egyedi eset; megtették már ezt Leonardo da Vinci: Az utolsó vacsora című freskójával is, amit felhasználva szabadkőműves filmeket is készítettek.

Ezért fontos, hogy ne fogadjunk el semmilyen, a hitünkkel ellentétes új tant, akárki szájából is hangzik el!

https://jezusazemberiseghez.hu/tartalom/video-hamis-profetarol

komment
süti beállítások módosítása